ÅPNER SEG: John Legend åpner seg om sin fortid med utroskap før han møtte kona Chrissy Teigen. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER SEG: John Legend åpner seg om sin fortid med utroskap før han møtte kona Chrissy Teigen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

John Legend:

- Jeg var uærlig og egoistisk

John Legend avslører sin fortid med utroskap før han møtte kona.

Publisert

Den amerikanske artisten John Legend (41) og modellkona Chrissy Teigen (34) er kjent for å være et av de mest stabile parene i Hollywood. De ga hverandre sitt «ja» i 2013, og har fått barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2) sammen.

Grammy-vinneren møtte Teigen under innspillingen av musikkvideoen til låta hans «Stereo» i 2007 - og det skal fort ha oppstått søt musikk mellom de to stjernene.

Før forholdet med Teigen var imidlertid Legend en ganske annen type. Det kommer fram i et nytt intervju med 41-åringen i podkasten «Armchair Expert».

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Ærlig om utroskap

I intervjuet gjengitt av E! Online, åpner Legend seg om sin fortid med utroskap fra tidligere forhold.

- Jeg har en historie med utroskap. Spesielt i 20-åra, avslører stjerna i podkasten, og fortsetter:

- Du går gjennom mye i livet når du er tenåring, og jeg var yngre enn alle på skolen, så jeg fikk ikke så mange jenter. Når jeg begynte å få oppmerksomhet, så elsket jeg det.

«All of Me»-sangeren innrømmer videre at da han ble berømt utnyttet han oppmerksomheten til det fulle.

- Jeg var definitivt uærlig og egoistisk, sier Legend.

Men da 41-åringen møtte Teigen skal ting ha snudd. Hele livet ble «lysere» for stjerna.

- På et visst tidspunkt innser du bare at du er mer lykkelig som ærlig. Du er lykkeligere når du er trofast og forelsket i én person. Jeg bestemte meg for at den personen var Chrissy. Jeg bestemte meg for å ikke tulle med andre mer, fortsetter han.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Stabilt forhold

Som nevnt traff Legend og Teigen hverandre på en innspilling av en musikkvideo i 2007. Teigen hadde rollen som artistens toppløse flørt gjennom videoen, og Legend skal ha falt pladask for modellen.

Til britiske Elle i 2018 fortalte Teigen om den umiddelbare kjemien de hadde.

SUPERPAR: John Legend og Chrissy Teigen hadde god kjemi fra første stund. Her er de fotografert under en Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: John Legend og Chrissy Teigen hadde god kjemi fra første stund. Her er de fotografert under en Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi klikket bare. Det var ikke sånn at «han er så sexy!». Men han tok det første skrittet, absolutt, sa hun til magasinet.

Kort tid etterpå bestemte hun seg for å se ham live, og det var der hun innså at dette kunne fungere.

- Vi tilbrakte 12 timer sammen, så det er vel som å være på 12 stevnemøter? Uansett, det var aldri sånn at jeg tenkte: «Denne mannen skal jeg gifte meg med». Det finnes også normale historier der man går ut, prater og bare vokser sammen, fortalte hun.

View this post on Instagram

🐻🐻

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Dagen etter den vellykkede kvelden pratet de på telefonen i flere timer, og det skulle brått vise seg at de to passet som hånd i hanske. I 2011 ble de forlovet på Maldivene, og i 2013 sto bryllupet i Italia.

De neste åra kom dattera Luna Simone og sønnen Miles Theodore som perler på en snor.

Med to små barn deler Legend og Teigen ofte glimt av hverdagen i sosiale medier. Seinest på USAs nasjonaldag delte Legend et bilde av han og sønnen i badebassenget.

View this post on Instagram

Dada's shoulders!

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer