- Jeg varmet opp med å løpe fram og tilbake på do i natt

Nygifte Linni Meister kom rett fra bryllupsreise til kjendiskamp.

||| (Dagbladet): Det var ingen tvil om hvem de unge gutta hadde samlet seg for å se på Norway Cup i dag. Artist Tone Damli Aaberge og tidligere glamourmodell Linni Meister ble omringet av små fans etter kjendiskampen på Ekebergsletta i dag.

- Egentlig må jeg gå, men det er litt vanskelig å rive seg løs, ler Damli Aaberge, mens hun skriver autografer.

Utlignet Rundt 50 mer eller mindre kjente nordmenn hadde samlet seg for å spille veldedighetskampen mellom MOT og Norsk Nødhjelp i dag.

Vi fulgte kampen live, se liveoppdateringene her.

Damli Aaberge var selv godt fornøyd med egen innsats i dagens fotballkamp, på tross av at hun bommet på to straffer under den ekstremt lange straffekonkurransen på slutten av kampen.

- Jeg scoret jo det tredje og avgjørende målet, sier Damli Aaberge, som spilte for laget til MOT.

Rett fra Syden Noen nettkjenning ble det nok i motsetning ikke på Linni Meister. Hun kom mer eller mindre rett til veldedighetskampen fra bryllupsreise, etter at hun giftet seg med Bernhard Berntzen i Las Vegas i sommer.

FELTE "MINI":
Her takler LSK-spilleren Frode Kippe Jan Ivar "Mini Jacobsen" i kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup 2010.
Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
FELTE "MINI": Her takler LSK-spilleren Frode Kippe Jan Ivar "Mini Jacobsen" i kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup 2010. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer

- Vi kom fra Marbella i natt, og jeg har vært skikkelig matforgiftet. Så jeg varmet opp til kampen med å gå fram og tilbake til toalettet 20 ganger i natt, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Meister stod derfor over første omgang, men kom sterkere tilbake i andre.

- Jeg synes det gikk kjempebra. Det er jo en veldedighetskamp, så da man ikke svikte heller. Heldigvis var de flinke til å bytte ut spillere, så jeg slet meg ikke helt ut. Og så... tapte vi. Sånn kan det gå. Hvor mye tapte vi egentlig? Jeg tror det var med ett eller to mål, sier hun.

- Nå gleder jeg meg til å slappe av og kose litt med sønnen min. Han har jo vært her og heiet på mamma i fotballdrakt i dag.

Banens beste Svein Østvik, bedre kjent som «Charter-Svein», kom også, kanskje ikke uventet, rett fra Syden. Men han gjorde en noe bedre innsats enn Meister, og ble kåret til banens beste spiller. Realitykjendisen har tidligere spilt aktivt fotball, og ble hyllet av flere av de andre spillerne.

- Svein var helt vill. Han tok noen helt syke piruetter, sier Petter Pilgaard, som ikke var alt for fornøyd med sin egen innsats.

KJENDISJUBEL: Tone Damli Aaberge scoret mål nummer tre for MOT. Foto: Thomas Rasmus Skaug
KJENDISJUBEL: Tone Damli Aaberge scoret mål nummer tre for MOT. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

- Jeg var i et lekent humør i dag. Jeg varmet ikke opp engang, og det er alltid et godt tegn, sier Svein Østvik selv.

VINNERNE: MOT-laget gikk seirende ut av kampen, etter en uvanlig lang straffekonkurranse Foto: Thomas Rasmus Skaug
VINNERNE: MOT-laget gikk seirende ut av kampen, etter en uvanlig lang straffekonkurranse Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer