Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Melania Trump:

- Jeg vet hva som er sant og ikke

Den siste tida har Melania Trump vært på Afrika-turné. I et ferskt intervju snakker hun om affæreryktene som har oppstått rundt ektemannen det siste året.

INTERVJU: I et sjeldent intervju letter Melania Trump på sløret om ekteskapet med USAs president, og om hans påståtte affærer. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med Melania Trumps første soloreise som førstedame, har hun opptrådt uvanlig åpenhjertig. I et intervju med ABC News letter hun på sløret om hva hun tenker om affæreryktene som til stadighet svirrer rundt Donald Trump.

Tidligere har det aller meste av spørsmålene rundt Trump-ekteskapet blitt håndtert av Melanias talsperson, Stephanie Grisham. Gjennom året har hun gjentatt at Melania fokuserer på rollen som førstedame og mor.

- Du er ikke den første førstedamen som må takle sin egen ektemanns angivelige affærer. Har dette påvirket ekteskapet? spør programlederen.

- Det er ikke noe jeg bekymrer meg for, eller fokuserer på. Jeg er mor og førstedamen, og jeg har mye viktigere ting å tenke på, sier hun og legger til at hun vet at media liker å spekulere i ekteskapet deres.

Så blir hun spurt direkte om hun har blitt såret.

- Media spekulerer, og det er ikke alltid like hyggelig. Men jeg vet hva som er rett og galt, og hva som er sant og ikke.

LITT FOR NÆRMT: USAs førstedame Melania Trump besøkte Nairobis nasjonalpark 5. oktober som en del av sin Afrika-turné. Her går det nesten veldig galt under elefant-besøket. Video: AP DV via NTB Scanpix Vis mer

Elsker ektemannen

Da Trumps advokat, Rudy Guiliani, sa at Melania tror på ektemannen sin, og vet at affæreryktene ikke stemmer, reagerte Melanias talsperson slik:

- Jeg tror ikke at Mrs. Trump noensinne har delt sine tanker om noe som helst med Mr. Giuliani.

På spørsmål om hva hun synes om Guilianis uttalelse, svarer hun at hun aldri snakker med ham, og at hun ikke vet hvorfor han sa det.

- Elsker du ektemannen din? spør programlederen.

- Ja, vi har det bra. Media spekulerer og det er ikke alltid sann informasjon.

Åpen Melania

Den siste tida har Melania vært på offisielle besøk i fire afrikanske land. I løpet av soloreisen har hun vært uvanlig åpenhjertig. Blant tingene hun har uttalt seg om finner vi ektemannens tvitring, mobbing og upålitelige personer i Det hvite hus.

Melanias tur tolkes av enkelte som et forsøk på å reparere det dårlige forholdet ektemannen Donald har pådratt seg til afrikanske aktører etter flere uheldige uttalelser - som da han kalte flere land på kontinentet for «drittland»og heller ønsket at USA skulle ta imot innvandrere fra land som Norge.

Under pressekonferansen i Giza uttalte Melania at hun aldri har hørt presidentektemannen uttale seg negativt om Afrika.

Hun fortalte også at hun stundom ber sin Twitter-ivrige livspartner om å legge ned telefonen.

- Jeg er ikke alltid enig i det han tvitrer - og det sier jeg til ham. Jeg gir ham min oppriktige mening og råd. Noen ganger hører han på meg, noen ganger ikke.

- Men jeg har min egen stemme og egne meninger, og det er veldig viktig for meg at jeg uttrykker hva jeg føler, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!