- Jeg vet hvem jeg er, og hvor jeg vil

Slik skal Katie Holmes bli stjerne på egne premisser.

STARTER ET NYTT LIV: Katie Holmes er nå innstilt på å drive sin karriere videre - på egenhånd. Her er hun på vei til kontoret hvor hun jobber på sin nye kleskolleksjon. Foto: Stella Pictures
STARTER ET NYTT LIV: Katie Holmes er nå innstilt på å drive sin karriere videre - på egenhånd. Her er hun på vei til kontoret hvor hun jobber på sin nye kleskolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Alle jenter drømmer om bryllupet sitt. Jeg så alltid for meg at jeg giftet meg med Tom Cruise, sa Katie Holmes i et intervju med Seventeen Magazine i 2004.

Drømmen hennes ble oppfylt bare to år etter, men livet med Hollywoodstjerna ble ikke helt som den unge skuespilleren hadde forestilt seg.

I forrige uke leverte hun skilsmissepapirene.

- Kontrollerende - Skilsmissen overrasker meg ikke. At to høyprofilerte mennesker er i et forhold kan bidra til å underminere forholdet. Det kan være ganske slitsomt, sier samlivsekspert Åsa Rytter Evensen.

Katie Holmes og Tom Cruise møttes for første gang i 2005.

Mens Holmes hadde oppnådd en viss suksess med ungdomsserien «Dawson's Creek», hadde Cruise hatt superstjernestatus i Hollywood siden 80-tallet.

Etter få uker viste de seg på den røde løperen sammen, og det neste året gikk det slag i slag med forlovelse, graviditet, giftermål og fødselen av datteren Suri.

- Skrekkfilm Pressen har fulgt kjendisparet tett. Ifølge nettstedet TMZ har Cruise hatt stålkontroll på den unge skuespilleren. Han skal ha tatt alle avgjørelser for henne, både profesjonelt og personlig, blant annet hvilke roller hun fikk ta og at hun skulle konvertere fra katolisismen til scientologien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer