Prinsesse Märtha Louise:

- Jeg vet ikke hvor lenge vi er sammen

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om forholdet til Durek Verrett.

AVSTANDSFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise har tidligere sagt at hun gjerne blir samboer med Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVSTANDSFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise har tidligere sagt at hun gjerne blir samboer med Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Sjaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten», het det i et innlegg på prinsesse Märtha Louises (47) Instagram-profil 12. mai.

Siden den gang har forholdet hennes blitt skrevet opp og ned om i norsk så vel som internasjonal presse, seinest denne uka da prinsessa selv kunngjorde at hun har gjort endringer i forbindelse med bruk av sin egen prinsessetittel.

Tross trykket fra pressen og andre interesserte har Märtha Louise ikke lagt skjul på sine følelser for den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44). Paret har delt flere bilder sammen i sosiale medier, og står tilsynelatende støtt sammen gjennom stormen.

- Følte meg invadert

I et intervju med bladet Tara forteller prinsessa nå om hvor godt det var å få selv bestemme over eget liv og avsløringer da de slapp nyheten om forholdet. Det står ifølge Märtha i kontrast til hvordan det har vært for henne tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer