Bahareh Letnes:

- Jeg vil bli fostermor

Boligdrømmen er i boks, og nå har Bahareh Letnes en ny drøm i sikte.

KLARE FOR FAMILIELIV: Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: TV 2
KLARE FOR FAMILIELIV: Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det har alltid vært drømmen min å kjøpe mitt eget hus, og nå har jeg endelig klart det - sammen med Per, sa Bahareh Letnes (29) til Dagbladet under «Skal vi danse»-finalen lørdag.

- Det føles godt, la hun til.

Det var i begynnelsen av november at det ble kjent at Letnes og kjæresten Per Sandberg (59) hadde kjøpt seg hus. Dette er den første boligen paret har kjøpt sammen, og nå er de i full gang med flyttingen til Halden - der deres nye hjem ligger.

UTE AV SKAL VI DANSE: Bahareh Letnes og Tom-Arild Hansen røk lørdag ut av «Skal vi danse», til stor skuffelse for Per Sandberg. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Overfor Dagbladet forteller Letnes at de overtok boligen første november, og at de etter planen skal flytte inn i sitt nye hjem i starten av desember.

- Vi er fortsatt ikke ferdige med å pusse opp og møblere huset. Vi gjør noen små endringer, men huset var heldigvis ganske moderne, så det vi gjør er å bytte farger på vegger og gulv, og nå kjøper vi møbler. Det tar lang tid, hele november går til det, forteller 29-åringen, og legger til:

- Når julen ringer inn er det forhåpentligvis klart. Så da flytter vi inn og begynner å pynte til jul.

- En viktig jobb

At det har skjedd mye i livet til både Letnes og Sandberg det siste året, er det liten tvil om. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten i år.

Når ting roer seg på nyåret, har Letnes nye drømmer hun ønsker å realisere. Da vil hun stifte familie.

REDNINGEN: Det er ett øyeblikk som ble redningen for Bahareh Letnes etter et tungt 2018. Video: TV3/Rød Løper Vis mer

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, sier hun.

29-åringen understreker at hun selv har erfart hvor viktig hennes fosterfamilie har vært. Da hun først kom til Norge, ble hun plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- For meg er det en viktig jobb. Så det er min neste drøm, og jeg skal søke om å få bli fostermor neste år.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og her er noe av det første de gjør. Video: Viafree Vis mer

Flere barn

Til tross for at drømmen nå er å hjelpe et barn som trenger det, har Letnes også lyst på «egne» barn.

I sommer, da det ble kjent at duoen var på husjakt, kunne nemlig Letnes røpe over for Dagbladet at hun og kjæresten ønsker seg barn sammen.

Dette har hun ikke lagt fra seg.

- Først vil jeg bli fostermor, for det er så mange barn som trenger hjelp. Så vil vi ha egne barn sammen senere, forteller hun til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer