Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cara Delevingne og Annie Clark:

- Jeg vil elske henne for alltid

Ekskjæresten til Cara Delevingne snakker åpenhjertig ut i nytt intervju.

HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix
HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i 2015 romanseryktene rundt modell Cara Delevingne (25) og artist Annie Clark (35) - kjent under artistnavnet St. Vincent, startet å svirre.

Like etter bekreftet supermodellen forholdet da hun lettet på sløret om sin egen legning.

Etter halvannet år tok forholdet imidlertid slutt.

De begge har hatt tidligere forhold bak seg, men oppmerksomheten rundt dem to var på et helt annet nivå. Alle ville ha en bit av forholdet deres.

- Det var helt bananas. Jeg husker vi ble jaget mens vi kjørte i stor fart gjennom London. Det var som en prinsesse Diana-situasjon, forteller Clark i et nytt intervju med Telegraph.

Elsker henne fremdeles

I det større intervjuet med den britiske avisa snakker Clark ut om forholdet for første gang.

Også for henne var forholdet med Delevingne et helt spesielt forhold.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Hun er fantastisk. Jeg har aldri møtt en person som er mer karismatisk enn henne. Hun kan gå inn i et rom og kreve oppmerksomheten, ikke fordi hun prøver på det, men hun skinner på en måte som ingen andre gjør, forteller Clark om sin tidligere kjæreste.

- Hun er bare en fundamentalt bra person. Hun lar seg ikke påvirke av berømmelsen. Jeg vil elske henne for alltid, sier hun.

Sjokkbrudd

Da det ble kjent at forholdet mellom Clark og Delevingne var over, forholdt begge seg tyst.

Ingen av dem snakket om verken bruddet eller om forholdet før nå.

Nyheten om bruddet ble kjent kort tid etter at Cara åpnet seg om den enorme kjærligheten hun følte for St. Vincent i 2015.

- Jeg tror mye av grunnen til at jeg føler meg så glad over hvem jeg er i disse dager, er fordi jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte Delevingne til Vogue, ifølge E! News den gang.

Liker gutter og jenter

Før Clark var supermodellen sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (36), men uttalte i 2015 at hun ikke ønsket å sette en merkelapp på legningen sin.

- Jeg har erotiske drømmer kun om menn. For to netter siden drømte jeg at jeg gikk bort til en gutt, som var omgitt av venner, og kastet meg over ham, innrømmet hun.

Saken fortsetter under:

- Men det er kvinner som inspirerer meg, og de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av jenter. Først og fremst min mor, avslørte hun ifølge E! News.

Delevingne, som er kjent for sin tøysete oppførsel, har også skapt store overskrifter om sine pikante flyvaner.

I en ufiltrert samtale med skuespiller Margot Robbie (27) delte nemlig 25-åringen at hun flere ganger har hatt sex på fly.

- Men jeg blir aldri ferska, fortalte hun og fortsatte:

- En gang hadde jeg samleie på en stol på et fly, og da sto det en kar og så på oss. Vi måtte jo fortelle flyvertinnen om hva som skjedde. Vi sa «Den karen ser på oss. Kan du be ham om å stoppe?», fortalte 23-åringen i intervjuet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media