Linni Meister:

- Jeg vil gifte meg

Linni Meister er stormforelsket.

FORELSKET: Linni Meister og kjæreste Morten Rognstad ankom premieren av kinofilmen «ELVIS» på Colosseum kino. Foto: Tore Skaar / Se og Hør.
FORELSKET: Linni Meister og kjæreste Morten Rognstad ankom premieren av kinofilmen «ELVIS» på Colosseum kino. Foto: Tore Skaar / Se og Hør. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i år fikk seerne ta del i Linni Meisters (36) reise for å finne kjærligheten i realityprogrammet «Linni søker drømmeprinsen». Der skulle elleve menn kjempe om den tidligere glamourmodellens hjerte.

Meister endte derimot opp med å ikke velge noen av frierne sine, men klarte likevel å finne kjærligheten på egen hånd.

Etter flere spekulasjoner om hvem Meisters utkårede var, kunne hun omsider bekrefte forholdet til sin mangeårige venn Morten Rognstad (44). Det gjorde hun i et intervju med Se og Hør.

- Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå. Vi har utviklet følelser for hverandre og koser oss masse sammen. Jeg er veldig lykkelig, fortalte Meister til bladet.

- Blomstrer for hver dag som går

Nylig møtte Dagbladet Meister og kjæresten på premieren av filmen «ELVIS» på Colosseum kino i Oslo. Tidligere har Meister uttalt at hun håpet at ting kom til å bli ble lettere for paret etter at de bekreftet forholdet for offentligheten - og det ønsket fikk hun oppfylt.

Under kinopremieren dukket duoen opp mer forelsket enn noen gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer