Anne Heche:

- Jeg vil gjerne tro hun er fri

Anne Heches eksmann bryter tausheten.

I SORG: Anne Heche døde fredag, etter å ha fått massive skader etter en bilkrasj. Nå uttaler eksmannen seg. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
I SORG: Anne Heche døde fredag, etter å ha fått massive skader etter en bilkrasj. Nå uttaler eksmannen seg. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke kom den tragiske nyheten om at skuespiller Anne Heche ble erklært død, 53 år gammel, etter at hun kolliderte inn i et hus i Los Angeles tidligere denne måneden. På tidspunktet var hun påvirket av narkotika, og lå i koma etter krasjen.

I tida etter har flere tatt til sosiale medier for å dele sine kondolanser, og flere har hyllet skuespilleren - deriblant hennes eldste sønn Homer (20).

Nå bryter også eksmannen tausheten om det tragiske dødsfallet.

Deler rørende hilsen

Heche fikk sønnen Homer med eksmannen Coley Laffoon (48). Hun har også sønnen Atlas (13) fra et tidligere forhold med James Tupper (57).

- Farvel. Takk for alt, Anne. Elsker deg. Takk for alle de gode stundene. Det var så mange.

I videoen, delt på Instagram, forteller han videre at både sønnen og resten av familien er hardt rammet av tragedien.

- I kjølvannet av Annes bortgang ville jeg gjerne si et par ting. For det første: Jeg elsker henne, og jeg savner henne, og det vil jeg alltid gjøre. For det andre: Homer har det greit.

- Hun hadde så mye å si - hun var modig og fryktløs, elsket virkelig intenst og var aldri redd for å fortelle oss hva hun mente, og hva hun trodde på. Jeg vil gjerne tro at hun er fri. Fri for smerte så hun kan oppleve den reisen hun nå har begitt seg ut på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer