Rød løper på Gullruten 2018:

- Jeg vil helst havne på nachspiel med Triana Iglesias

Slik varmer kjendisene opp til den store prisutdelingen.

FESTKLARE REALITY-BRØDRE: «Farmen Kjendis»-profil Erlend Elias Bragstad kom sammen med lillebroren Erik Anders Sæter, som er med i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Andreas Fadum
FESTKLARE REALITY-BRØDRE: «Farmen Kjendis»-profil Erlend Elias Bragstad kom sammen med lillebroren Erik Anders Sæter, som er med i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Lørdag kveld er det duket for tv-bransjens store festaften idet startskuddet går for Gullruten 2018.

Under årets begivenhet, som sendes på TV 2 fra klokka 22.15, samles det som kan krype og gå av norske tv-kjendiser i Bergens storstue Grieghallen, for den årlige prisutdelingen.

  • Se alle de nominerte nederst i saken!

Blant de første som entret den røde løperen lørdag ettermiddag, var TV 2s værdamer Maiken Fosen, Kristina Kvistad Hustad, Eli Kari Gjengedal og Ane Nyrerød.

De hadde pyntet seg til fest sammen med «Farmen kjendis»-profil Ingeborg Myhre.

- Dette blir veldig bra! Det er jo 20 års-jubileum, så vi regner jo med at det blir en brakende bra fest i dag! sier værdamene på den røde løperen.

- Nachspiel med Triana

Noen som også var klare for en skikkelig fest i Bergen lørdag kveld, var «Farmen Kjendis»-profil Erlend Elias Bragstad og lillebroren, «Paradise Hotel»-aktuelle Erik Anders Sæter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.