GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Joe Jonas og Sophie Turner:

- Jeg ville holdt bryllupet hemmelig

Stjerneparet innrømmer at det ikke var planlagt at «hele verden» skulle få med seg Vegas-bryllupet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av mai overrasket «Game of Thrones»-stjernea Sophie Turner (23) og kjæresten Joe Jonas (29) stort, da de etter Billboard Music Awards dro rett til et bryllupskapell i Las Vegas og giftet seg.

Bryllupet kom som et sjokk på mange, da paret i utgangspunktet hadde avslørt at de skulle gifte seg til sommeren. I stedet gikk de for et klassisk Las Vegas-bryllup, der en Elvis-imitator holdt seremonien.

DJ-en Diplo (40) livestreamet det hele på sin Instagram-profil, og en hel verden fikk dermed med seg at stjerneparet hadde blitt mann og kone.

Mye tyder imidlertid på at paret egentlig hadde planer om å holde bryllupet for seg selv. Det skriver Cosmpolitan, som viser til uttalelser Jonas Jonas kom med da han nylig gjestet det britiske radioprogrammet «Capital Breakfast».

OVERRASKET: Begge var å se på Billboard Music Awards, men det var det som skjedde etter utdelingen som overrasket fansen. Joe Jonas og Sophie Turner bestemte seg nemlig for å gifte seg i Las Vegas. Video: CNN Vis mer

- Han ødela det

Under besøket forteller nemlig Jonas at Diplo filmet seremonien uten tillatelse, og at han derfor «ødela hele greia».

- Ja, han ødela det, sier Jonas.

Videre fortalte sangstjernen humoristisk at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å konstant være på mobilen sin, før han la til:

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund.

MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket ekteparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen i New York. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket ekteparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen sure miner

I og med at ekteskapsinngåelsen i utgangspunktet skulle være hemmelig, har Jonas og Turner all grunn til å være skuffet over DJ-ens livesending. 29-åringen forteller derimot at han og Turner heller bare har ledd av det hele i ettertid.

- Vi digget det, og synes det var tullete. Jeg elsker det faktum at han gikk inn i kapellet og sa: «Skal bare innom dette bryllupet en tur».

DIPLO: DJ-en avbildet på den røde løperen under Billboard Music Awards - bare timer før det hemmelige bryllupet til Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix
DIPLO: DJ-en avbildet på den røde løperen under Billboard Music Awards - bare timer før det hemmelige bryllupet til Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kona Turner har på sin side på humoristisk vis uttalt at «Det som skjer i Vegas, blir ikke i Vegas», men i et nylig intervju med US Weekly innrømmet hun at hun ikke var helt fornøyd med DJ-ens livesending.

- Jeg tror at på et tidspunkt så måtte jeg ha sluttet å si forlovede, men ja, jeg ville holdt bryllupet hemmelig. Ekteskap er en privat ting mellom to mennesker, og jeg mener at det er sånn det skal være, sa hun, og fortsatte:

- Det handler ikke om kjolen, ikke om maten, men om å bli mann og kone og være dedikerte overfor hverandre for alltid. Men det er vanskelig når noen livesender det hele.

Uoffisiell bryllupsfotograf

Også da «Game of Thrones»-stjerna nylig gjestet talkshowet til Graham Norton (56), fikk hun spørsmål om bryllupet. Da fortalte hun at Diplo på sett og vis ble en uoffisiell bryllupsfotograf.

- Vel, vi valgte ham ikke som bryllupsfotografen vår. Han bestemte seg bare for å sende seremonien live på Instagram, sa hun, ifølge Daily Mail.

GJESTET TALKSHOW: Sophie Turner fortalte om det hemmelige bryllupet under talkshowet til Graham Norton nylig. Foto: NTB Scanpix
GJESTET TALKSHOW: Sophie Turner fortalte om det hemmelige bryllupet under talkshowet til Graham Norton nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Diplo har i etterkant av Jonas' uttalelser liret av seg følgende kommentar:

- Det eneste som ødela bryllupet var din passform, sier han, og sikter ifølge US Weekly til artistens grå dress.

Til tross for at paret nå er gift, skal det planlagte bryllupet i Frankrike til sommeren fortsatt finne sted.

Slo opp før bryllupet

Oppladningen til det overraskende bryllupet skal imidlertid ikke ha gått helt knirkefritt for seg. Dagen før paret gikk til alters, fikk de panikk.

I et nylig intervju med avisa The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmet 23-åringen at hun og Jonas gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, fortalte Turner, og fortsatte:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer seinere sa vi begge: «Bare glem det».

Dermed endte det som kjent med et bryllup, som ble delt med resten av verden gjennom en livesending på DJ-en Diplos Instagram-profil.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer