Joe Jonas og Sophie Turner:

- Jeg ville holdt bryllupet hemmelig

Stjerneparet innrømmer at det ikke var planlagt at «hele verden» skulle få med seg Vegas-bryllupet.

GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai overrasket «Game of Thrones»-stjernea Sophie Turner (23) og kjæresten Joe Jonas (29) stort, da de etter Billboard Music Awards dro rett til et bryllupskapell i Las Vegas og giftet seg.

Bryllupet kom som et sjokk på mange, da paret i utgangspunktet hadde avslørt at de skulle gifte seg til sommeren. I stedet gikk de for et klassisk Las Vegas-bryllup, der en Elvis-imitator holdt seremonien.

DJ-en Diplo (40) livestreamet det hele på sin Instagram-profil, og en hel verden fikk dermed med seg at stjerneparet hadde blitt mann og kone.

Mye tyder imidlertid på at paret egentlig hadde planer om å holde bryllupet for seg selv. Det skriver Cosmpolitan, som viser til uttalelser Jonas Jonas kom med da han nylig gjestet det britiske radioprogrammet «Capital Breakfast».

- Han ødela det

Under besøket forteller nemlig Jonas at Diplo filmet seremonien uten tillatelse, og at han derfor «ødela hele greia».

- Ja, han ødela det, sier Jonas.

Videre fortalte sangstjernen humoristisk at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å konstant være på mobilen sin, før han la til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer