<strong>TAPTE I KUNNSKAP:</strong> Lavrans Solli måtte forlate realitygården etter fem ukers opphold. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE I KUNNSKAP: Lavrans Solli måtte forlate realitygården etter fem ukers opphold. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Røk ut av «Farmen kjendis»:

-Jeg ville vise at jeg kan mer enn bare å svømme og være modell

Lavrans Solli (24) tapte i kunnskapskonkurranse. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var kjipt å tape rett før uka jeg hadde gledet meg sånn til, sa Lavrans Solli (24) etter at han hadde tapt tvekampen mot Tore Petterson (37) i kveldens episode av «Farmen kjendis».

Han ble dermed den siste personen som måtte forlate Storøy gård før finaleuka.

Andrekjempe Petterson valgte kunnskap som gren, og slo Solli på spørsmål nummer tre.

- Jeg er jo nesten 20 år eldre enn ham og derfor var jeg rimelig sikker på at jeg skulle vinne. Lavrans gikk hardt ut og fortalte hva han var god i, noe som gjorde det enkelt for meg å velge kunnskap som gren, sier Petterson til Dagbladet.

- Det lå jo i kortene at det var grenen jeg kom til å velge, så han skulle nok ha valgt noen andre.

<strong>VANT:</strong> Tore Petterson (t.h) valgte kunnskap som gren under søndagens tvekamp, og vant over Lavrans Solli. Foto: Foto: Alex Iversen / TV 2
VANT: Tore Petterson (t.h) valgte kunnskap som gren under søndagens tvekamp, og vant over Lavrans Solli. Foto: Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Etter fem uker på gården merket Petterson at kroppen hans hadde fått nok.

- Jeg hadde gått ned masse og var sulten konstant. Jeg sto der faktisk og prøvde å svare feil fordi jeg var så lei. Der og da ville jeg tape fordi jeg var så fortvila og sliten, sier «Sofa»-profilen, som gikk ned 12 kilo under oppholdet på gården.

Likevel var det han som stakk av med seieren.

- Mindre lei meg enn jeg hadde trodd

Grunnen til at svømmer og modell Lavrans Solli valgte Petterson til andrekjempe, var at han ønsket å se Petter Pilgaard og Leif Einar «Lothepus» Lothe i finaleuka.

<strong>IKKE BITTER:</strong> Petterson ga Solli en stor klem da det ble klart at det var førstnevnte som hadde vunnet tvekampen. Foto: Alex Iversen / TV 2
IKKE BITTER: Petterson ga Solli en stor klem da det ble klart at det var førstnevnte som hadde vunnet tvekampen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg ble mindre lei meg enn jeg hadde trodd jeg skulle bli da jeg tapte. Jeg ville jo selvsagt bli der lenger, men det var for så vidt greit å ryke i kamp mot Tore, sier Solli til Dagbladet.

Å havne i en kunnskapskonkurranse var ikke akkurat det han håpet på, men han ble ikke akkurat overrasket over at det var den grenen Petterson valgte.

- Jeg håpet jo egentlig på en fysisk gren. Jeg prøvde å forberede meg ved å lese meg opp, men det kom flere spørsmål som ikke sto i boka. Det var vanskelig å forberede seg, sier Solli.

Mer enn en svømmer og modell

I tillegg til å fått seg flere nye og nære venner under gårdsoppholdet, er toppsvømmeren tilfreds med at han har fått vise nye sider av seg selv.

«SKAM»?: Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg er fornøyd med egen innsats. Jeg ville vise at jeg kan mer enn bare å svømme og være modell, og det føler jeg at jeg har bevist.

Mens noen av deltakerne har havnet i voldsomt munnhuggeri og høylytte diskusjoner på gården, har Solli holdt seg mer i bakgrunnen.

- Jeg tror ikke jeg ville ha gjort noe annerledes, utenom å kanskje være litt mer med. Men det er nok bare sånn jeg er som person. Jeg er ikke så veldig søkende mot tv-kameraene som flere av de andre deltakerne var, sier han.

Dermed er det Tore Petterson, Linni Meister (31), Petter Pilgaard (36), Vendela Kirsebom (50), Ida Gran-Jansen (29) og Leif Einar Lothe (47) som skal kjempe mot hverandre i finaleuka i «Farmen kjendis».

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer