Nadya Khamitskaya slutter i «Skal vi danse»:

- Jeg visste at hver eneste dans kunne bli den siste

Proffdanseren vil bruke tida på barna og mastergraden sin.

GIR SEG: Lørdag kveld vant Eilev Bjerkerud og dansepartner Nadya Khamitskaya finalen i «Skal vi danse» på TV2. Nå gir Khamitskaya seg som proffdanser i programmet. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
GIR SEG: Lørdag kveld vant Eilev Bjerkerud og dansepartner Nadya Khamitskaya finalen i «Skal vi danse» på TV2. Nå gir Khamitskaya seg som proffdanser i programmet. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld gikk Eilev Bjerkerud (27) og dansepartneren Nadya Khamitskaya (33) seirende ut av årets finale i «Skal vi danse».

Seieren er den tredje for Khamitskaya i TV 2-konkurransen, og en god anledning til å gi seg som proffdanser i programmet. Det forteller hun til VG.

Overfor Dagbladet røper 33-åringen at hun tok avgjørelsen om å slutte da treninga til årets sesong skulle begynne:

- Jeg bestemte meg for å slutte da vi startet, jeg visste at dette ble min siste sesong. Så det har vært en vemodig og veldig fin sesong for meg. Jeg visste at hver eneste dans jeg lagde denne høsten med Eilev kunne bli den siste.

- Har gitt meg ubeskrivelig mye

Etter at helgas «Skal vi danse»-seier var et faktum, roste Bjerkerud dansepartnerens innsats for å få ham helt til topps i finalen.

- Det er helt rått! Nadya og jeg har lagt ned utrolig mye innsats. Hun har gått inn i meg og gjort meg god, sa han begeistret til Seoghør.no lørdag kveld.

Mandag ettermiddag sier Khamitskaya til Dagbladet at nettopp samarbeidet med dansepartnerne er det hun vil savne mest med «Skal vi danse».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer