QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

«Jegertvillingene» er ikke i tvil om hvem som får mest innabors i kveld

Skal vi tro TV Norge-kjendisene, blir det en fuktig kveld. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Johanne og Kristine Thybo-Hansen (25) ble kjent for hele Norge da de dukket opp i en serie om seg selv. «Jegertvillingene» skildrer jentenes hverdag med jakt, skogsturer og hundekos.

Jentene er derimot ikke ukjente med å ta seg en fest i ny og ne. Fredag kveld dukket de opp på den røde løperen i Bergen, i forkant av utdelingen til Gullruten. Jentene er nominert til pris for «Årets dokusåpe», og håpet på seier da Dagbladet stoppet dem på rød løper.

I anledning jentenes besøk, fikk de presentert en lek. Den bød på mye latter.

- Får barn først

I oppdrag fra Dagbladet fikk jentene beskjed om å velge hvem av dem som mest sannsynlig kom til å gjennomføre påstanden de fikk presentert. De tvilte ikke på hvem som kom til å få i seg mest alkohol denne kvelden.

- Det er hun der. Hun spydde i går, sier Kristine og ler.

- Men jeg vil ikke bli dårlig, så da spyr jeg heller, forteller Johanne og ler.

På den røde løperen kom Kristine sammen med kjæresten Robert Bjørklund, mens søstera kom alene. På tross av at Johanne er singel, var ikke søstera i tvil om at det var tvillingen som kom til å få barn først.

- Johanne får nok barn først, vi er litt treige, forteller Kristine.

Jentene hadde allerede vært på vorspiel da de troppet opp på den røde løperen, i selskap av andre norske kjendiser som Vendela Kirsebom, Lothepus, Erna Solberg og «Skam»-skuespillerne.

Dersom de skulle gå av med seieren i kveld, blir det ifølge jentene en våt aften. Den får derimot en bitter ettersmak.

- Vi skal fly tidlig i morgen, så vi håper nesten at vi ikke vinner så vi kan legge oss tidlig, sier Johanne lattermildt.

Se hele leken øverst i videoen. Om jentene stikker av med serier i kveld kan du se på TV 2 fra 22:00.

- Får ikke gå i fred

25-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på skjermen i 2015, og det siste året har de merket kjendisstatusen godt.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen og vil ta «selfies», har Johanne Thybo Hansen tidligere sagt til Dagbladet.

I intervjuet avslørte hun også at det i visse settinger er umulig for henne og søstera å gå rundt uten å bli stoppet.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til er det litt spesielt å ikke kunne gå i fred, la 25-åringen til den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer