Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Anistons mann med skjult melding til Brad Pitt: 
- Faen ta deg 

Fansen raser etter bildebeskjeden. 

SKUESPILLERPAR: Jennifer Aniston sammen med Justin Theroux under premieren til filmen Zoolander 2 9 februar i år. Foto: Jared Siskin / PMC
SKUESPILLERPAR: Jennifer Aniston sammen med Justin Theroux under premieren til filmen Zoolander 2 9 februar i år. Foto: Jared Siskin / PMC Vis mer

(Dagbladet): I september kom sjokknyheten om at et av Hollywoods største stjernepar, Angelina Jolie og Brad Pitt, går fra hverandre etter tolv år sammen.

«Brangelina» møttes på filmsettet til «Mr. & Mrs. Smith», da Pitt fortsatt var sammen med «Friends»-stjerna Jennifer Aniston. Aniston har derfor fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at nyheten om skilsmissen kom.

Bildet skaper storm

Nå er det Anistons ektemann, Justin Theroux, som får oppmerksomhet.

Søndag publiserte han et kunstnerisk bilde laget av gatekunstner Nick Flatt på sin Instagram-profil.

Bildet viser en kvinne som poserer foran en graffitivegg. Veggen er dekorert med flere sterke beskjeder, og modellen har langfingeren plassert i munnen.

Blant uttrykkene er det særlig ett som skiller seg spesielt ut:

«Faen ta krig», «Faen ta rasisme», «Faen ta kokain», «Faen ta haterne», «Faen ta sylteagurk», står det på veggen hvor det også står «Faen ta Brad Pitt».

Etter at folk fikk øynene opp for Pitts navn på veggen, gikk det ikke lang tid før reaksjonene kom. Theroux svarte med å legge til en ny emneknagg under bildeposten hvor han skrev:

#andNOthispostisNOTshadinganyonebecauseimnotelevenyearsoldimean seriously - «denne posten er ikke ment for å tråkke på noen, jeg er ikke elleve år gammel, jeg mener, seriøst.»

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer Vis mer

Rasende Pitt-fans

Bildets kommentarfelt er fullt av sterke meninger om den - ved første øyesyn skjulte - meldingen i veggmalingen. Det er tydelig at flere er store Brad Pitt-fans, og at de ikke syntes noe om bildet. Det blir også spekulert i om hvorvidt Theroux så Brad Pitts navn før han publiserte det.

Jennifer Anistons mann med skjult melding til Brad Pitt: - Faen ta deg 

«Ekskona hans er din «sugar mama» nå - å, jeg mener hun betalte deg for å gifte seg med henne, eller vent, hun giftet seg med deg. Du må slutte å være usikker over en fyr som du aldri kommer til å komme på samme kjendis- og suksessnivå med.»

Jennifer Anistons mann med skjult melding til Brad Pitt: - Faen ta deg 

«Du er forkastelig.»

«Hva i helvete er det som skjer med deg! Faen ta deg.»

«Ingen vet hvem du er og du vil bare ha oppmerksomhet med dette. Forkastelig.»

«Så Jennifer Anistons mann vil ha oss til å tro at Fuck Brad Pitt står der helt tilfeldig?»

«Kjære Justin Theroux, når du er like kjekk som Brad Pitt, like suksessfull som Brad Pitt, og når du lager like gode filmer som Brad Pitt, da kan du si fuck Brad Pitt.»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media