Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Jennifer Anistons ulykkelige kjærlighetsliv

Lykken brast for Jennifer Aniston - igjen.

PROFILERTE FORHOLD: Filmstjerna Jennifer Aniston har hatt et turbulent kjærlighetsliv. Fredag ble det kjent at hun og ektemannen Justin Theroux (i midten) skal skilles etter to og et halvt år som gift. Foto: NTB scanpix
PROFILERTE FORHOLD: Filmstjerna Jennifer Aniston har hatt et turbulent kjærlighetsliv. Fredag ble det kjent at hun og ektemannen Justin Theroux (i midten) skal skilles etter to og et halvt år som gift. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2011 ble det kjent at filmstjerna Jennifer Aniston (49) hadde fått seg ny kjæreste, den kjekke og sprudlende skuespilleren Justin Theroux (46).

De møttes først i 2008, men forelsket seg først etter å ha spilt mot hverandre i filmen «Wanderlust» tre år seinere.

De tok ikke mer enn et år før Theroux gikk ned på kne, men så skulle det igjen gå tre år før paret giftet seg i all hemmelighet.

Ekteparet har delt sin lykke og kjærlighet for hverandre i flere intervjuer, så det kom nærmest som lyn fra klar himmel da de fredag bekreftet at de skal skilles etter to og et halvt år som gift.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen til nyhetsbyrået AP.

- Heldig når det gjelder kjærlighet

Kjærlighetslivet til Jennifer Aniston har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. Det startet vel hovedsakelig med ekteskapet med filmstjerna Brad Pitt (54), som varte fra 2000 til 2005.

Saken fortsetter nedenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer