<strong>SPØKEFUGL:</strong> Jennifer Garner (44) viste at hun har sans for humor da fotografene lurte på om hun fremdeles var singel. Foto: JLN Photography / Wenn / NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Jennifer Garner (44) viste at hun har sans for humor da fotografene lurte på om hun fremdeles var singel. Foto: JLN Photography / Wenn / NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Garner lurte fotografene trill rundt:
- Hæ, dater du Brad Pitt?

Hollywood-skuespilleren klarte ikke dy seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hollywood-skuespiller Jennifer Garner (44) viste at hun er en kjendiskvinne med sans for humor da et knippe paparazzier fulgte etter henne på gata i helga.

Trolig hverdagskost for Garner, som særlig etter bruddet med skuespillerkollega Ben Affleck (44) har fått gjennomgå i den kulørte delen av pressen.

Og da hun hastet bortover asfalten med ei venninne i helga, var det tydelig at hun hadde bestemt seg for å spille fotografene et puss.

- Du dater Brad, eh, Pitt?

Et videoklipp hos Huffington Post viser hvordan Garner snur seg da en fotograf, som småløper ved siden av henne, spør om hun har noen i kikkerten.

Fotografen blir tydelig overrumplet når trebarnsmora svarer følgende:

- Jeg dater Brad.

- Hæ, du dater Brad, eh, Pitt?

- Ja, er det ikke fantastisk?, fortsetter Garner, mens venninna fniser i forgrunnen.

Skuespilleren lar spøken henge helt fram til hun setter seg inn i en bil - noen sekunder etterpå. Da har hun allerede mottatt en gratulasjon, som responderes med en tommel opp.

Hvorvidt fotografene trodde de hadde fått en kjendis-kioskvelter, er ikke godt å si. De store overskriftene i sladrepressen har uansett glimret med sitt fravær.

Brudd-bonanza

Både Jennifer Garner og Brad Pitt, som altså (etter hva vi vet) ikke er et par, har hatt store omveltninger på hjemmebane den siste tida.

Mens Garner og Hollywood-ektemannen gikk hvert til sitt etter ti år i fjor, ble det for få uker siden kjent at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie har valgt å ta ut skilsmisse - etter elleve år sammen.

Verken Ben Affleck eller Jennifer Garner - eller «Brangelina» for den saks skyld - har annonsert at de har funnet kjærligheten på ny.

Interessen for nysingle verdenssterner er som kjent stor, og de siste månedene har det blitt mange av dem.

Johnny Depp og Amber Heard, som fikk en turbulent avslutning på ekteskapet, bør nevnes. Det samme bør kanskje Taylor Swift og Tom Hiddleston (og Calvin Harris).

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer