VISER KJÆRLIGHETEN: Den tidligere baseballstjerna Alex Rodriguez og popikonet Jennifer Lopez har innledet et romantisk forhold. Det har de begge selv bekreftet nå. Foto:&nbsp;<span style="font-family: inherit; background-color: initial;">Felipe Ramales / NTB Scanpix</span>
VISER KJÆRLIGHETEN: Den tidligere baseballstjerna Alex Rodriguez og popikonet Jennifer Lopez har innledet et romantisk forhold. Det har de begge selv bekreftet nå. Foto: Felipe Ramales / NTB ScanpixVis mer

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Jennifer Lopez bryter tausheten om kjæreste­ryktene: - Vi koser oss

Popstjerna letter på sløret om hennes nye romanse. 

I slutten av mars bekreftet den tidligere baseballspilleren Alex Rodriguez (41) at han og popstjerna Jennifer Lopez (47) var et par. Det skjedde etter flere måneder med spekulasjoner fra fans og presse.

Paret har blant annet blitt observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der sangeren selv delte en selfie med sin nye kjæreste.

Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Jennifer og Alex allerede hadde datet i flere måneder.

Jennifer har imidlertid holdt seg taus om romansen - helt til nå. På besøk hos tv-stjerna Ellen DeGeneres lettet hun på sløret om hvordan hun og Alex møttes. Hun avslører samtidig hvordan deres første stevnemøte gikk til.

SAMMEN: Jennifer og Alex har brukt de siste månedene på å falle for hverandre. Her er de på vei til en restaurant i Miami. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Jennifer og Alex har brukt de siste månedene på å falle for hverandre. Her er de på vei til en restaurant i Miami. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Prikket ham

Det er CNN som omtaler saken. De har sitert fra Ellens populære talkshow, der «Jenny from the Block»-sangeren var på besøk denne uka.

I programmet avslørte Lopez at det var hun som tok initiativ til første date.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, forteller hun.

Programlederen lot det ikke ligge ved det. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjerna.

STJERNE: Jennifer Lopez er en av de mestselgende kvinnelige artistene i USA. Her er opptrer hun under American Music Awards i 2015. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix
STJERNE: Jennifer Lopez er en av de mestselgende kvinnelige artistene i USA. Her er opptrer hun under American Music Awards i 2015. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix Vis mer

- Supert

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbragt natta sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, forteller hun til latter fra salen.

Selv om hun aldri åpenbart bekreftet forholdet med et enkelt «ja» eller «nei», la ikke popstjernen skjul på følelsene sine. Rodriguez fortalte mye av det samme da han i slutten av mars besøkte tv-programmet «The View».

- Det er opplagt, svarte idrett-stjernen på spørsmål om de var et par.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han.

41-åringen, som tidligere har vært sammen med stjerner som Kate Hudson (37) og Cameron Diaz (44), avslørte også at Lopez er en svært jordnær kvinne.

- Hun liker de enkle tingene. Hun er en veldig, veldig enkel person. Hun elsker familien. Hun er en fantastisk søster og en fantastisk datter, delte Rodriguez videre.

Mens Lopez har tvillingene Max og Emme (9) med eks-mannen Marc Anthony (48), har Rodriguez døtrene Natasha (12) og Ella (8) med eks-kona Cynthia Scurtis - som han skilte seg fra i 2008.