HOLDT I VARETEKT: Forfølgeren blir nå holdt i varetekt, og har vært inne for psykisk evaluering. Foto: Stella Pictures
HOLDT I VARETEKT: Forfølgeren blir nå holdt i varetekt, og har vært inne for psykisk evaluering. Foto: Stella PicturesVis mer

Jennifers «stalker» hevder han er etterkommeren til Jesus

Ble arrestert da han oppsøkte broren.

(Dagbladet): Jennifer Lawrence har blitt en stor folkefavoritt etter sine løsslupne takketaler, trappefall og kjole-uhell under prisutdelinger.

Det er nettopp den jordnære utstrålingen som har gjort «Hunger Games»-stjerna så populær som hun er i dag.

Men for noen tar det imidlertid overhånd, som det gjorde for den 23 år gamle Han Cong Zao.

Etterkommer av Jesus 23-åringen begynte med å kontakte broren til Jennifer, Blaine Lawrence, allerede i begynnelsen av april.

Han la igjen flere uhyggelige telefonmeldinger, hvor han blant annet forklarte at han var etterkommeren til Jesus, og var sendt til jorda for å ta vare på Jennifer.

Til slutt dro Zao til hjembyen deres i Kentucky, og sendte en melding til broren hvor det sto «Nå har du såret meg, og når jeg er såret... vel, la oss bare se hva som skjer».

Arrestert Da Zao kom til Kentucky oppsøkte han straks den lokale politistasjonen for å spørre etter adressen til Jennifers mor.

Det var da han ble arrestert, og sendt videre til et mentalsykehus. Der gikk han gjennom et tre timers langt intervju, hvor han hardnakket påstod å være en etterkommer av frelseren Jesus.

Etter intervjuet ble han flyttet tilbake til varetakt, hvor han nå har blitt siktet for både forfølgelse og sjikane.