Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jenny Skavlan:

Jenny Skavlan har barn, mann og hus: - Det er så fjernt for meg

Voksenlivet kom brått på for sydronninga. 

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den norske tv-personligheten Jenny Skavlan (30) er kjent for mange ting. Mange fikk sitt første møte med Oslo-jenta i «Jakten på nyresteinen», men da hun dukket opp som Grandiosa ansikt utad tok det virkelig av.

Siden har det ballet på seg for 30-åringen, som har figurert som programleder, modell, skuespiller og nå sist - sydronning.

Hun er gift med Klovner i kamp-musiker Thomas Gullestad (36), og sammen har de dattera Åse (1). Nylig ble det kjent at paret nå selger luksusleiligheten sin til fordel for en tilværelse i hus.

Det kan virke som om Skavlan har alt på stell i disse dager. Selv følger hun imidlertid seg fortsatt på nivå med 19-åringer. Det forteller hun på TV 2 i «Stian Blipp Show».

PÅ BESØK: Jenny Skavlan dukker opp på «Stian Blipp Show» på TV 2 torsdag kveld. Foto: Eivind Senneset /TV 2
PÅ BESØK: Jenny Skavlan dukker opp på «Stian Blipp Show» på TV 2 torsdag kveld. Foto: Eivind Senneset /TV 2 Vis mer

- Fjernt

Under Skavlans besøk på «Stian Blipp Show», som vises på TV 2 21:40 torsdag kveld, snakker hun blant annet om interessen innenfor mote og redesign. På seg har hun eksempelvis en omsydd skjorte. En annen ting hun går innom er alderen og det glade livet hun nå lever som småbarnsmor.

- Du er 30 år. Har mann, barn og hus. Hvordan trives du med å være en etablert voksen? spør Blipp.

- Det er så fjernt når du sier det sånn. Jeg hører at du prater, men det er jo ikke meg. Jeg føler at jeg går rundt og later som. At jeg parodierer en på 30 med mann og barn, sier hun spøkefullt i programmet.

Med både Skavlan og Blipp i studio, begge kjent for å være spøkefugler, sitter humoren løst. «Børning»-stjerna sier at hun føler seg mye yngre enn det hun er, men at det tidvis kan by på problemer.

- Jeg er jo litt sånn forvirra i forhold til hvor gammel jeg er. Jeg kan si til folk på 19 at «folk på vår alder» ... Også blir de litt sånn «vår alder?», forteller hun.

30-åringen eksemplifiserer utsagnet med at referansene hennes har gått ut på dato. Dagens ungdom flirer ikke av vitser om lille Martin og storhitten fra 2000 - «Who let the dogs out»

- Det høres jo veldig etablert ut når du sier det sånn, og det er jo meg, men jeg føler meg kanskje yngre enn det jeg er. Men jeg synes det er helt fantastisk hyggelig, og det er veldig kult å være mor.

FLERE GJESTER: Det er ikke bare Skavlan som dukker opp i kveld. Øvrige gjester er Dagfinn Lyngbø og duoen som er kjent fra russelåter
, Tungevaag og Raaban. Foto: Eivind Senneset / TV 2
FLERE GJESTER: Det er ikke bare Skavlan som dukker opp i kveld. Øvrige gjester er Dagfinn Lyngbø og duoen som er kjent fra russelåter , Tungevaag og Raaban. Foto: Eivind Senneset / TV 2 Vis mer

Private

Skavlan og ektemannen har vært svært private rundt lille Åse. Det finnes svært få bilder av henne på nettet, og i intervjuer snakkes hun sjeldent om.

Det hender imidlertid at paret letter på sløret i ny og ne. Gullestad fortalte nylig om hvordan det var å ha en gravid kjæreste nylig. I intervju med Dagbladet sa han at det ble mye på en gang. Han skulle gjerne ha tilbrakt mer tid med sin gravide kjæreste.

- Jeg burde ha fulgt opp Jenny mer da hun gikk gravid. Men da hun gikk gravid, var det heller sånn at det var hun som bar meg over dørstokkene, sa Gullestad om perioden.

Da Seoghør.no møtte den ferske barnefaren på plateselskapet Universal sin sommerfest i fjor, et par måneder etter at han ble far, fortalte han hvordan de to er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

Samtidig avslørte han at dattera Åse, har gitt ham nye gleder i hverdagen.

- Vi bruker veldig mye tid på å få henne til å le. Og det er så gøy, det kan man holde på med i timesvis. Det er mye morsommere enn all annen form for underholdning som jeg har vært borti, sa han.