UTE: Jenny Jenssen måtte forlate «Skal vi danse» i kveld. Her med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Foto: TV 2
UTE: Jenny Jenssen måtte forlate «Skal vi danse» i kveld. Her med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Foto: TV 2Vis mer

«Skal vi danse»:

Jenny ute av dansen

Artisten måtte forlate konkurransen etter duell med Alex Rosén.

Lørdag var det duket for nok en spennende kveld med glitter og glamour i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Det begynner å tilspisse seg på parketten nå, og kjendisene trener beinhardt hver eneste dag i håp om å gjøre det bra nok til en plass i finalen.

Denne kvelden var det ekstra stas å være deltaker da alle fikk utfolde seg i hver sin showdans.

Rett til topps

Eilev Bjerkerud (27) overrasket som Askeladden, Alex Rosén (48) sjarmerte dommerne som den hemmelige agenten Austin Powers og Raylee (19) ble belønnet med hele 40 poeng for sin «Great Gatsby»-inspirerte dans.

Etter at de gjenværende «Skal vi danse»-aktørene hadde svingt seg, var det til slutt Jenny Jenssen (52) og Alex Rosén som havnet i duell. Det ble dermed også en duell mellom proffdanserne Alexandra Kakurina (33) og Glenn Jørgen Sandaker (32) - som kanskje ikke alle er klar over er et par!

Til slutt ble det Jenny og Glenn Jørgen som ble stemt ut av konkurransen.

- Det er trist, men gratulerer til Alex. Gi jernet videre, sa Jenny etter resultatet.

- Glenn Jørgen har lovet at vi skal fortsette å danse, så vi skal snike oss tilbake i dansestudioet.

Ingen som røk ut

Det var ekstra spenning knyttet til lørdagens program. Forrige uke var det nemlig ingen som røk ut da kjendisene byttet dansepartner for kvelden. I stedet gikk dommerpoeng og seerstemmer videre til lørdagens sending.

De gjenværende deltakerne er nå:

«Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud, programleder Markus Bailey, artist Petter «Katastrofe» Kristiansen, programleder Alex Rosén, tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas og artisten Raylee Kristiansen.

For to uker siden var det Kristin Størmer Steira (35) som måtte takke for seg i den populære danse-konkurransen etter en duell med Stine Brun Kjeldaas.

- Jeg synes det er helt greit når det er Stine som står i duellen. Jeg må innrømme at jeg synes Stine er en mye bedre danser enn meg selv, så jeg synes det er vel fortjent, sa Kristin da resultatet ble klart.

- Det har vært fantastisk. Jeg har hatt det så gøy, og en fantastisk dansepartner som jeg vil savne veldig, fortsatte hun.

- Tærer på

Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av værdame Eli Kari Gjengedal (45), blogger Camilla Phil (38) og hockeyspilleren Glenn Jensen (29).

Artisten Petter «Katastrofe» Kristiansen (27) er fremdeles med i konkurransen, og tar det hele så alvorlig at han har flyttet fra Fredrikstad til Oslo for å være nærmere dansestudio og dansepartner Marianne Sandaker.

- All pendlingen tærer på. Særlig nå under «Skal vi danse» hvor vi øver flere timer i uken. Det er veldig praktisk å ha flyttet inn i leilighet bare fem minutter fra Bislett der danseøvelsene foregår, fortalte han til Fredrikstad Blad sist uke.

Denne saken ble først publisert hos Seher.no