«Luksusfellen»:

Jeremy (27) kjøpte sko for over 80 000 kroner, men nekter å bruke dem i Norge: - Jeg kan nesten ikke tro denne fyren

«Luksusfellen»-ekspertene sjokkert over Jeremys klesutgifter.

FORBAUSET: Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim forsøker å rydde opp i økonomien til 27 år gamle Jeremy Fitzgerald, men det viser seg å være enklere sagt enn gjort. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I kveldens episode av «Luksusfellen» får økonom Hallgeir Kvadsheim (47) og psykolog Cecilie Lynum (50) hendene fulle med 27 år gamle Jeremy Fitzgerald fra Oslo.

I stedet for å prioriterte regninger har Fitzgerald brukt pengene på klær, smykker, capser og sko. Blant annet har han cirka 40 par ubrukte sneakers til en verdi av om lag 80 000 kroner.

Selv om han eier langt flere skopar, blir heller ikke disse brukt - med mindre han befinner seg i utlandet. Fitzgerald mener nemlig at folk i Oslo ikke setter pris på mote og stil.

- Man bruker ikke sånne ting i Norge. Folk bryr seg ikke om det, og tror du kjøper det på H&M, sier han i programmet.

- Ikke så veldig ille

På spørsmål fra Kvadsheim om hvorfor han fortsetter å kjøpe sko og andre materielle goder når han ikke drar til utlandet særlig ofte, svarer 27-åringen:

- Jeg pleier å dra til utlandet, men ikke så veldig langt. Kanskje til Sverige. I Stockholm setter de pris på det. Det er en moteby, og det er ikke Oslo, sier Fitzgerald.

I programmet kommer det tydelig fram at ekspertene har fått et uvanlig tøft oppdrag. Flyplassteknikerens dårlige økonomistyring har gått ut over flere enn ham selv, da 27-åringen har en sønn i Sverige og en datter i Oslo. Han har nemlig unnlatt å betale barnebidrag til begge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer