Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jerry Hall (59) og Rupert Murdoch (84) er forlovet

Mediebaronen annonserte forlovelsen med den tidligere supermodellen i egen avis.

NYFORLOVET: Rupert Murdoch og Jerry Hall viste seg offentlig for første gang i oktober. Mandag annonserte de sin forlovelse i The Times. Her under Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Rupert Murdoch og Jerry Hall viste seg offentlig for første gang i oktober. Mandag annonserte de sin forlovelse i The Times. Her under Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): På «fødsler, giftermål og dødsfall»-siden i The Times mandag kunne lesere få med seg en aldri så liten bonus:

Rupert Murdoch, administrerende styreformann i News Corporation, som eier The Times, er forlovet med 25 år yngre Jerry Hall.

Paret har vært kjærester i fire måneder, skriver Daily Mail.

Ifølge avisen ble paret forlovet i helga, men det var ingen ring å se på Halls finger da paret gikk opp den røde løperen under Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid.

Ugyldig Jagger-ekteskap Det kommende bryllupet vil bli Murdochs fjerde og Halls første.

HAR FIRE BARN SAMMEN: Jerry Hall og Mick Jagger var et par i 20 år, før de gikk hvert til sitt i 1999. Foto: Stella Pictures
HAR FIRE BARN SAMMEN: Jerry Hall og Mick Jagger var et par i 20 år, før de gikk hvert til sitt i 1999. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun og Rolling Stones-frontmann Mick Jagger giftet seg i en uoffisiell seremoni på Bali i 1990, men giftermålet ble erklært ugyldig da paret gikk hvert til sitt i 1999, etter 20 år som par.

Både Hall og Murdoch har barn på hver sin kant:

Hall og Jagger har barna Elizabeth, James, Georgia og Gabriel Jagger, mens Murdoch er far til Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace og Chloe Murdoch.

Modelldøtre I likhet med sin mor har både Elizabeth og Georgia Jagger forfulgt en modellkarriere. På Murdoch-siden har også flere av barna fulgt i fotsporene til pappa Rupert, og har høye stillinger i flere mediekonserner.

Murdoch var i 2011 involvert en stor presseskandale, da flere av avisene han eier ble avslørt for avlytting i Storbritannia, noe som blant annet resulterte i nedleggelse av tabloidavisen News Of The World.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling