JESSE JAMES: Mener det er på tide at folk glemmer at han var utro mot ekskona og ekskjæresten. Foto: Stella Pictures
JESSE JAMES: Mener det er på tide at folk glemmer at han var utro mot ekskona og ekskjæresten. Foto: Stella PicturesVis mer

Jesse James mener han fortjener en ny start etter utroskapsskandalene

- Det går aldri en dag uten at jeg angrer på det jeg gjorde.

(Dagbladet): Den amerikanske tv-personligheten Jesse James (43) har fått et frynsete rykte etter at han var utro både mot Sandra Bullock (47) og Kat Von D (30).

Men nå ønsker 43-åringen, som blant annet er kjent som vert for de amerikanske realityseriene «Jesse James is a Dead Man» og «Monster Garage», blanke ark og en ny start.

Ekteskapet med skuespiller Sandra Bullock endte i skilsmisse i 2010, etter at hun fant ut at han hadde vært utro mot henne en rekke ganger.

Like etter at skilsmissen var et faktum, ble James sammen med tatoveringskunstneren og tv-personligheten Kat Von D, og de to
forlovet seg kort tid etterpå, men gikk hver til sitt i september i fjor.

- Har betalt prisen Årsaken var, ifølge Von D, at han hadde vært utro mot henne med 19 andre jenter.

«I dag konfronterte jeg den 19. jenta som siste tilskudd på en lang liste over personer som Jesse var utro mot meg med det siste året,» skrev hun i et lengre blogginnlegg med tittelen «Thank you, Jesse James», som hun la ut på sin egen Facebook-side i fjor høst.

James forteller i et intervju med Yahoo OMG at han fortsatt sliter med å endre folks oppfatning av ham som en utro «bad boy».

- Jeg mener jeg har betalt prisen og vel så det. Jeg kjenner ingen andre som har måttet tåle det jeg har måttet tåle på grunn av utroskap, sier han i intervjuet.

- Har innrømmet mine feil 43-åringen mener nemlig han har vært mann nok til å innrømme sine feil.

- Jeg har stått fram som en mann og innrømmet det jeg har gjort. Men det har bare sørget for at folk og presse har vært enda vanskeligere mot meg.

TOK SLUTT: Etter fem år som mann og kone, sørget Jesse James' utroskap for brudd mellom ham og Sandra Bullock. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Men jeg er sterk. Jeg takler det. Alle kan si at jeg er en fæl pappa og alt det andre tullet, men innerst inne vet jeg hvilken snill person jeg egentlig er.

Angrer utroskapet James tror folk dømmer ham for sitt røffe utseende.
- Jeg tror folk dømmer meg ut i fra hvordan jeg ser ut. Folk har alltid vært redd for meg og trodd at jeg har vært en rasist eller homofob bare fordi jeg er høy, sterk og har mange tatoveringer. Utseendet mitt passer vel til en kriminell. Folk tenker ikke.

Men selv om 43-åringen nå ønsker å kvitte seg med utroskapsryktene, er han ikke sen om å innrømme at han er alt annet enn stolt over å ha såret ekskona og ekskjæresten.

- Det går aldri en dag uten at jeg angrer på det jeg gjorde. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og endret på ting, ville jeg gjort det. Jeg ønsker ikke å såre dem jeg er glad i. Det er noe jeg må leve med.

 

ANGRER: Jesse James innrømmer at han angrer på at han var utro mot både Sandra Bullock og Kat Von D. Foto: Stella Pictures Vis mer