Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jessica Alba:

Jessica Alba ble mamma for tredje gang

- Beste gaven å ringe inn det nye året med.

TREBARNSMOR: Søndag kunne Jessica Alba glede seg over å bli mor til sønnen Hayes Alba Warren. Her sammen datteren Haven Garner Warren. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Søndag kunne Jessica Alba glede seg over å bli mor til sønnen Hayes Alba Warren. Her sammen datteren Haven Garner Warren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juli kunne skuespiller og Hollywood-stjerna Jessica Alba (36) dele nyheten om at hun ventet sitt tredje barn med ektemannen Cash Garner Warren (38).

Fra før av har duoen barna Honor Marie (9) og Haven Garner (6).

Søndag, noen dager tidligere enn termin, kom sønnen de så lenge har ventet på, og den store begivenheten delte skuespillerstjerna på Instagram.

- Hayes Alba Warren 12/31/17. Beste gaven å ringe inn det nye året med. Cash og jeg føler oss velsignet. Haven og Honor er allerede besatt av sine nye lillebror, skrev Alba.

Saken fortsetter under:

Gratulasjoner har rent inn siden Alba delte nyheten mandag, og hittil har Instagram-innlegget håvet inn over 300 000 likerklikk.

Også pappa Warren delte et bildet av den ferske sønnen, med en hyllest til sin kjære kone.

- Mammaen din er den sterkeste kvinnen jeg kjenner. Du er så heldig som har hun ved din side, var noe av det han skrev til bildet som også har fått en haug av gratulasjoner.

Saken fortsetter under:

- Fra din første dag på denne jorda lover jeg å elske deg, passe på deg og gi deg en sandkasse full av drømmer å utforske. Velkommen til familien min søte baby Hayes, skriver han videre. ​

Elsker å være mamma

Alba møtte sin framtidige ektemann Cash da hun spilte inn«Fantastic Four» i 2004. Superparet giftet seg fire år etter, i mai 2008.

Den vakre stjerna har flere ganger vist at morsrollen har endret henne til det positive. Hun har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, skrev hun.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun.

Gikk viralt

Det er ikke noe nytt at kjendiser deler private nyheter på sosiale medier.

Da Alba og Warren skulle dele den store nyheten om at familien på fire skulle bli fem, valgte de det populære Boomerang-konseptet som formidlingsmetode.

Videoredigeringsappen, som kjendisene virkelig har latt sitt elsk på, lar deg «loope» et klipp. Det vil si at det går igjen og igjen. Appen «looper» også videoen baklengs, og har derav fått navnet Boomerang.

Saken fortsetter under:

Hollywood-stjerna, godt kjent for roller i filmer som «Into the Blue» og «Fantastic Four», sto ved siden av barna i videoen.

De holder opp svarte ballonger, formet som tallene en og to. Den stolte moren, som står til høyre for dem, holder opp en tretall-ballong og stryker seg på magen.

«Cash og jeg blir nå offisielt i mindretall #babyonboard #herewegoagain #blessed», skrev den gravide stjerna den gang.

Videoen ble godt mottatt av fansen, og videoen gikk viralt i sosiale medier. ​

Jessica Alba filmes på rød løper og er avbildet på stranden etter graviditeten, i forbindelse med ryktene om at henne har brukt korsett for å bli kvitt babykiloene. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!