Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jessica Biel gjør narr av ektemannens selfie-tabbe: - Ventet i alle fall til jeg kom hjem

Justin Timberlake får gjennomgå etter valg-blemmen. 

TAR TIL MOTMÆLE: Justin Timberlake har fått gjennomgå i sosiale medier for forrige ukes valgblemme. Nå erter også kona ham. Foto: NTB Scanpix
TAR TIL MOTMÆLE: Justin Timberlake har fått gjennomgå i sosiale medier for forrige ukes valgblemme. Nå erter også kona ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forrige uke la artisten og skuespilleren Justin Timberlake (35) ut et heller uheldig bilde på sin egen Instagram-konto.

I et forsøk på å oppfordre amerikanerne til å bruke stemmeretten under presidentvalget, publiserte han et bilde hvor han står inne i valglokalene i hjembyen Memphis i Tennessee.

Problemet er imidlertid at Tennessee i fjor vedtok en lov som forbyr velgere å bruke telefonene sine til å ta bilder eller videoer inne i valglokaler.

Timberlake kunne dermed risikert både bot og fengselsstraff for blemmen.

Saken fikk, kanskje ikke uventet, stor oppmerksomhet i pressen og på sosiale medier.

- Tror du er kul

Én av dem som nå gjør narr av Timberlakes tabbe er imidlertid ingen ringere enn hans egen kone, skuespiller Jessica Biel (34).

På sin egen Instagram-konto har hun lagt ut en bildekollasj, hvor hun poserer med det velkjente «Jeg har stemt»-klistremerket i ansiktet. I en melding fylt av ironi og sarkasme, dediserer skuespilleren innlegget til ektemannen.

- Nå du tror du er kul, og er så engasjert i å stemme, at du legger ut en bildeserie med klistremerket i ansiktet. Plutselig ombestemmer man seg, men da er det for sent fordi bildene allerede er ute. Heldigvis ventet jeg med å fotografere til jeg var kommet hjem, og slipper dermed unna fengsel. Denne går ut til @justintimberlake, skriver Biel på Instagram.

34-åringen hylles av fansen for å håndtere den noe uheldige situasjonen på humoristisk vis.

Svarte kona

Selv om Timberlake har vært ordknapp om hendelsen, har han nå valgt å dele Biels Instagram-innlegg videre på sin egen konto.

- Her er du god, kona mi. Her er du god...PS! Ikke ta selfie i valglokalet, skriver Timberlake.

På tross av at Timberlake risikerte blant annet fengsel, besluttet lokale myndigheter at artisten ikke skulle straffeforfølges.

For øvrig var popstjernen til stede for å stemme på Demokratenes kandidat Hillary Clinton - som både han og kona er en stor tilhenger av.

Tidligere i år arrangerte paret for øvrig en svær pengeinnsamling for henne i California.

DOSTREIK: Jessica Biel er den siste av Hollywood-stjernene som erklærer at hun skal slutte å gå på do. Her forklarer hun hvorfor. Video: Water.org Vis mer

Biel og Timberlake har vært gift siden 2012, og har en sønn sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!