MAMMA: For litt over en måned siden ble Jessica Simpson mor for første gang. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
MAMMA: For litt over en måned siden ble Jessica Simpson mor for første gang. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Jessica Simpson klarer ikke å holde seg unna sex

Selv om legene har bedt henne om det.

(Dagbladet): For litt over en måned siden ble Jessica Simpson (31) og forloveden Eric Johnson (32) foreldre for første gang til en jente, og som alle andre Hollywood-mødre er Simpson også ivrig på å bli kvitt babykiloene.

Millionavtale Simpson har nettopp inngått en millionavtale med vektreduksjon-konseptet «Weight Watchers», og kan ikke vente med å komme i gang med prosjektet.

På onsdag bekreftet Simpson avtalen som hun skal ha fått over 20 millioner kroner for å gjøre.

«Jeg er så spent på være en del av Weight Watcher-familien», skriver stjernen på sin Twitter.

«Det kule med programmet er at det fokuserer på sunne vaner på lang sikt, og jeg kan fortsatt nyte mine små synder innimellom», skriver Simpson. 

Har brutt en regel Datteren som kom til verden ved keisersnitt 1. mai har fått navnet Maxwell Drew. Den lille jenta veide litt over 4 kilo og målte 53 centimeter da hun ble født.

På grunn av keisersnittet har legene bedt Simpson om å vente med trening, noe hun ikke har noen problemer med.

Men å unngå hopping i sengehalmen derimot har hun litt større vanskeligheter med.

- Jeg har på en måte brutt én regel. Jeg syns jo jeg har den mest sexy mannen i verden, så det er den regelen jeg har brutt, sier Simpson til bladet People.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Ustoppelig sexlyst Etter at Simpson i høst kunngjorde graviditeten, åpnet hun opp om hvilke forandringer svangerskapet brakte med seg.

- Det er greia med å være gravid, jeg gråter av ingenting, bare en hatt faller i bakken, fortalte Simpson til Ryan Seacrest's radioprogram i mars.

POSERTE NAKEN: Gravide Jessica Simpson veide 77 kilo da hun poserte for Elle i april. Foto: Reuters / NTB Scanpix
POSERTE NAKEN: Gravide Jessica Simpson veide 77 kilo da hun poserte for Elle i april. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Hun fortalte også om en ustoppelig sexlyst.

- Jeg er litt ustoppelig akkurat nå og opplever de beste orgasmene jeg noensinne har hatt, sa hun i radioprogrammet, ifølge US Magazine.

Veide 77 kilo I mars poserte gravide Jessica Simpson naken i april-utgaven av bladet Elle. Hun fortalte også at hun veide 77 kilo når bildene ble tatt, og at hun ikke hadde noen problemer med å kaste klærne til coverbildene.

- De trengte ikke engang å spørre meg om det. Det var min idé. Det føltes bare naturlig for meg å gjøre det. Jeg veier rundt 77 kilo og jeg ønsket å posere naken. Normalt veier jeg rundt 50 kilo. Det er morsomst at det er når jeg er tyngst at jeg føler meg mest selvsikker, sa hun til Ryan Seacrest.

HØYGRAVID: Gravide Jessica Simpson har vært åpen om forandringene svangerskapet førte med seg. Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP Photo / NTB Scanpix
HØYGRAVID: Gravide Jessica Simpson har vært åpen om forandringene svangerskapet førte med seg. Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer