Jessie J med personlig avsløring: - Jeg kan ikke få barn

Den 30 år gamle artisten med overraskende beskjed fra scenen.

- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uka å fortelle fansen at hun ikke kan få barn. Her fra en opptreden i april. Foto: NTB Scanpix
- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uka å fortelle fansen at hun ikke kan få barn. Her fra en opptreden i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag denne uka opptrådte sangstjerna Jessie J (30) i Royal Albert Hall i London. Det skulle vise seg å bli en konsert litt utenom det vanlige.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom 30-åringen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

- Preget av smerte og sorg

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

- Så hvis du noen gang har opplevd noe lignende, eller kjenner noen andre som går gjennom dette, eller som har mistet et barn, vær så snill å vite at dere ikke er alene med smerten, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer