Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jessie J med personlig avsløring: - Jeg kan ikke få barn

Den 30 år gamle artisten med overraskende beskjed fra scenen.

- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uka å fortelle fansen at hun ikke kan få barn. Her fra en opptreden i april. Foto: NTB Scanpix
- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uka å fortelle fansen at hun ikke kan få barn. Her fra en opptreden i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag denne uka opptrådte sangstjerna Jessie J (30) i Royal Albert Hall i London. Det skulle vise seg å bli en konsert litt utenom det vanlige.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom 30-åringen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

- Preget av smerte og sorg

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

Se dette innlegget på Instagram

Personal #motherhood

Et innlegg delt av Luke (@luk3ja)

- Så hvis du noen gang har opplevd noe lignende, eller kjenner noen andre som går gjennom dette, eller som har mistet et barn, vær så snill å vite at dere ikke er alene med smerten, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

Hyllet av Channing

En bruker på Instagram har lastet opp en video av det emosjonelle og brutalt ærlige øyeblikket.

Fansen hyllet Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, i form av applaus. Til stede i salen var også hennes angivelige nye flamme, skuespiller Channing Tatum (38).

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrev han på Instagram.

Channing var tidligere gift med skuespilleren Jenna Dewan (37) - som han også har datteren Everly (5) med - før de gikk fra hverandre tidligere i år.

Observert sammen

Tirsdagens konsert er ikke den første av 30-åringens show som Hollywood-stjernen er observert på. Sist måned skal han ifølge People ha deltatt på flere av konsertene hennes.

Forrige helg støttet også «Bang Bang»-sangeren sin påståtte flamme i England.

- Åpningskveld av Magic Mike i London. Gratulerer @channingtatum. For et show... Mine damer og herrer, dette vil dere ikke gå glipp av, skrev hun på sin Instagram-story, ifølge Us Weekly.

I OSLO: Hollywood-stjerna Channing Tatum tilbrakte en kveld på en eksklusiv Oslo-restaurant med krimforfatter Jo Nesbø. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!