Jim Carrey lever godt av sin elleville trynefaktor

Jim Carey, elsket av mange og hatet av nesten like mange, er filmklar igjen.

I SITT ESS: Jim Carrey og Jeff Daniels er igjen dummere og dummere i filmen «Dumb and Dumb To» og Jim Carrey er aleine verdt en stilstudie i hvordan ansikt - og kroppshumor skal utføres. Foto: AFP/NTB Scanpix
I SITT ESS: Jim Carrey og Jeff Daniels er igjen dummere og dummere i filmen «Dumb and Dumb To» og Jim Carrey er aleine verdt en stilstudie i hvordan ansikt - og kroppshumor skal utføres. Foto: AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Ideer): Ingenting er like godt i en oppfølger, men Jim Carrey skaper tidvis høykaliber lavkomikk i kinoaktuelle «Dumb and Dumber To», som lik rollen i fjorårets ellers forglemmelige «The Incredible Burt Wonderstone» varsler en ny vår for snublekomikerens særegne trynefakter, skriver Jon Inge Faldalen.

Fjortis emeritus Jim Carrey står som Lloyd Christmas i «Dumb and Dumber To» tryne til tryne med en siklende hund. Lloyd hvisker kjærlig, og de speiler seg i hverandre til Carreys ansikt er bjeffet full av slim.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer