NÆRE KOLLEGER: Erik Solbakken og Fredrik Skavlan kliner til på NRKs høstlansering i dag. I programmet "Krem Nasjonal" kysser programleder Erik Solbakken på enda flere av sine NRK-kolleger. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
NÆRE KOLLEGER: Erik Solbakken og Fredrik Skavlan kliner til på NRKs høstlansering i dag. I programmet "Krem Nasjonal" kysser programleder Erik Solbakken på enda flere av sine NRK-kolleger. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

- Jobben holder meg ung

Erik Solbakken (24) leker seg i NRKs nye humorprogram for unge.

||| (Dagbladet.no) - Vi prøver å lage et reint humorshow for barn og unge, som skal bli en bra start på lørdagskvelden, sier NRK-programleder Erik Solbakken.

Han er kjent fra «Superkviss», og skal nå lede NRKs nye ungdomssatsing «Krem Nasjonal», som har planlagt sendestart i oktober.

Rybak på besøk
- Det blir sketsjer, musikkvideoer, og kjente artister som Rybak, Samsaya og Erik og Kriss i studio, sier Solbakken, som har fått to medprogramledere ved sin side.

- Magnus og Signe er 11-12 år og sammen utgjør vi en fin programledertrio.

Kliner til
- Vi leter hele tiden etter det som er morsomt, og vil dyrke det rare og gøyale. Et eksempel er jo kyssevideoen, sier Solbakken.

I musikkvideoen til «Kyssesangen» kliner Solbakken med en rekke NRK-kolleger, som Christian Borch, Anne Rimmen og Karen Marie Ellefsen.

- Jobben holder deg ung?

- Ja, det er det ingen tvil om!