Gullruten 2021:

- Jobben reddet livet mitt

Flere nominerte kunne endelig slippe jubelen løs.

REDDET: Else Kåss Furuseth jubler over pris under årets Gullruten, og forteller at jobben reddet livet hennes. Video: Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres fortløpende med prisvinnere nederst i saken!

FORNEBU/OSLO (Dagbladet): Lørdag kveld er det duket for prisutdeling i H3 Arena på Fornebu. Årets Gullruten-utdeling foregår med strenge smitteverntiltak og bare inviterte gjester får være fysisk til stede i salen.

I likhet med i fjor ledes showet av komiker Sigrid Bonde Tusvik (41) og VGTV-profil Morten Hegseth (35). Utdelingen hyller tv-profiler, bransjen og en det beste av TV-serier fra året som har gått.

Kveldens første pris gikk til «Rådebank»- skuespiller Odin Waage, som har fått mye ros for rollen i den populære serien - som tar for seg alvorlige temaer som depresjon og selvmord. Serien vant også pris for Beste dramaserie.

«Kompani Lauritzen», som har hatt elleville seertall, stakk av med prisen for Beste konkurransedrevne reality.

En som kan smile fra øre til øre i år, er programleder Else Kåss Furuseth (40). Hun stakk nemlig i kveld av med den gjeve prisen for Årets programleder for programmet «Kåss til kvelds».

- Det føles veldig, veldig bra. Jeg føler bare at det kan gå en vei nå - rett vest og ad undas, den veien høna sparker. Fattern sa at hvis jeg vant så må folk skjerpe seg, for han mener jo at jeg er en rotete programleder, sier hun til Dagbladet, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer