Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jodie Marsh sjokkerer med sin nye stil

- Jeg hatet kroppen min.

NEVER AV STÅL: Jodie Marsh har gjennomgått en utrolig forvandling fra dagene som glamourmodell. Nå er hennes hovedfokus på at musklene skal være store. Foto: Stella Pictures
NEVER AV STÅL: Jodie Marsh har gjennomgått en utrolig forvandling fra dagene som glamourmodell. Nå er hennes hovedfokus på at musklene skal være store. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Den britiske glamourmodellen Jodie Marsh (32) har gjennomgått det som ikke kan beskrives som annet enn et ganske drastisk stilskifte den siste tida.

Nå satser reality-stjernen på en karriere som bodybuilder!

På bare to år har den barmfagre modellen gått fra å være en normalvektig kvinne til å bli en solariumsbrun muskelbunt. Det gedigne stilskiftet har ført til store overskrifter i britiske medier.

I helga ble hun nummer 5 i sin første bodybuildingkonkurranse, skriver avisa Metro.

- En åpenbaring Til erketabloiden The Sun sier Marsh at hun aldri har følt seg mer fornøyd med kroppen sin, og at det nye utseende også merkes i form av interesse fra det motsatte kjønn.

- Det har vært en ordentlig åpenbaring. De siste to åra har jeg gjennomgått en tørke hva gjelder menn. Ingen sjekket meg opp. Jeg fortvilte, og trodde jeg aldri kom til å få verken kjæreste eller en date igjen. Men etter at jeg ble bodybuilder er plutselig rundt 50 menn interessert i meg, sier hun.

Allerede for to år siden varslet den tidligere glamourmodellen at hun ønsket å satse på en karriere som bodybuilder.

FØR: Blond og lettkledd, slik man var vant til å se Jodie Marsh. Selv hatet hun sin gamle kropp. Foto: Stella Pictures
FØR: Blond og lettkledd, slik man var vant til å se Jodie Marsh. Selv hatet hun sin gamle kropp. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den gang ble planene satt på vent, da hun i stedet fikk et tilbud om å være tatovør i reality-programmet «Jodie Marsh Tattoo Apprentice».

Ny reality-serie Og ifølge Metro er det nok en reality-serie som har fått Marsh til endelig å la bodybuilderdrømmen bli virkelighet. Sammen med personlig trener Tim Sharp er hun nå kommet i form til den kommende serien «Jodie Marsh Bodybuilder» på Discovery Channel.

For å få fettprosenten ned og muskelmassen opp, skal Marsh ha gått på et 50 dager langt knallhardt diett- og treningsregime.

Delte meninger hos fansen I går la hun ut en rekke lettkledde bilder av seg selv i full bodybuilderutrustning, altså undertøy, på mikrobloggingnettstedet Twitter.

Bildene av en brun, muskuløs Marsh vekker sterke reaksjoner hos fans og andre lesere, som er delte i sin oppfatning av glamourmodellens nye stil.

En twitrer skriver at han nesten begynte å gråte da han så bildene av Marsh, mens en annen beskylder henne for å gå på steroider. Andre igjen mener at hvis Marsh selv er lykkelig, så er det det viktigste.

- Forguder kroppen min Og mye tyder på at Mars selv er svært fornøyd med livet om dagen. Til The Sun forteller hun at hun tidligere ofte hatet hvordan hun så ut, og at hun hadde veldig dårlig selvtillit.

Fortsatt plager det henne å se på gamle bilder av seg selv.

- Jeg ser kvapset og tykk ut, og er full av celulitter. Tidligere hatet jeg kroppen min, men nå forguder jeg den, sier Marsh.

NÅ: Jodie Marsh har skiftet hårfarge, og jobbet beinhardt for å få ned fettprosenten og øke muskelmassen. Foto: Stella Pictures
NÅ: Jodie Marsh har skiftet hårfarge, og jobbet beinhardt for å få ned fettprosenten og øke muskelmassen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også på Twitter uttrykker hun sin glede over den nye tilværelsen.

«Takk alle sammen for de fantastiske kommentarene deres!! Elsker livet!» skriver hun.

SKRYTEBILDE: Jodie Marsh la i går ut en rekke bilder av seg selv på sin Twitter-profil, etter å ha deltatt i sin første bodybuilderkonkurranse. Foto: Twitter
SKRYTEBILDE: Jodie Marsh la i går ut en rekke bilder av seg selv på sin Twitter-profil, etter å ha deltatt i sin første bodybuilderkonkurranse. Foto: Twitter Vis mer