«Tiger King»

Joe Exotics ukjente ektemenn

Joe Exotics ekteskap med unge, tilsynelatende heterofile menn blir behørig dekket i Netflix-dokumentaren. Men hans første ektemenn er utelatt fra serien.

GIFT FEM GANGER: Joe Exotics kjærlighetsliv er en sentral del av «Tiger King», men dokumentaren utelater hans første ekteskap. Foto: Netflix
GIFT FEM GANGER: Joe Exotics kjærlighetsliv er en sentral del av «Tiger King», men dokumentaren utelater hans første ekteskap. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den som har latt seg lokke inn i «Tiger King» får også et dypdykk i hovedpersonen Joe Exotics (57), hvis virkelige navn er Joseph Allen Maldanado-Passage, kjærlighetsliv. Der blir seerne presentert for hans to ektemenn, John Finlay og Travis Maldonado.

Seerne blir også fortalt om sistnevntes tragiske dødsfall, hvor han skyter seg selv i hodet ved, angivelig ved et uhell.

Finlay på sin side har fått et nytt liv etter at Exotics liv raknet, og er nå forlovet med en kvinne. Han har tidligere fortalt Dagbladet om hvordan hverdagen hans har forandret seg helt.

Mot slutten av serien blir man presentert for 57-åringens nåværende ektemann - Dillon Passage (22).

Det som imidlertid er kjent for de færreste er at Finlay, Maldonado og Passage er ektemenn nummer tre, fire og fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer