Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Johan Martin Ferner er død

«Våre tanker går til Prinsesse Astrid og hennes nærmeste», skriver kongen.

DØD: Prinsesse Astrids mann Johan Martin Ferner sovnet stille inn på Rikshospitalet i Oslo i dag, den 24. januar 2015 klokken 05.25, går det fram av en melding fra kongehuset. Her er Johan Martin Ferner og prinsesse Astrid fru Ferner i i anledning åpningen av Hotell Scandinavia i Oslo, 12. juni 1975.  Foto: Erik Thorberg / NTB / SCANPIX
DØD: Prinsesse Astrids mann Johan Martin Ferner sovnet stille inn på Rikshospitalet i Oslo i dag, den 24. januar 2015 klokken 05.25, går det fram av en melding fra kongehuset. Her er Johan Martin Ferner og prinsesse Astrid fru Ferner i i anledning åpningen av Hotell Scandinavia i Oslo, 12. juni 1975. Foto: Erik Thorberg / NTB / SCANPIX Vis mer

Johan Martin Ferner sovnet stille inn på Rikshospitalet i Oslo i dag, den 24. januar 2015 klokken 05.25, går det fram av en melding fra kongehuset.

Her er Hans Majestet Kongens Kondolansebudskap: «Det er med stor sorg vi har mottatt det triste budskapet om at Johan Martin Ferner er sovnet inn. Våre tanker går til Prinsesse Astrid og hennes nærmeste, som har mistet en god ektemann, far, svigerfar og bestefar».

Fem barn Johan Martin Ferner Johan Martin Ferner ble født 22. juli 1927. Han var utdannet innen handel fra Norge, England og Frankrike, med studier ved London Polytechnic Institute, Bradford Technical College og Universitetet i Lyon.

Sammen med sin bror drev og utviklet han familiebedriften Ferner Jacobsen, skriver Kongehuset.

«Ferner utmerket seg som seiler, og var en del av mannskapet som tok sølv i 6-meterklassen under OL i Helsinki i 1952.
Prinsesse Astrid og Johan Martin Ferner giftet seg i Asker kirke 12. januar 1961. Sammen fikk de fem barn», står det også i meldingen.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media