John Arne Riise i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»

John Arne Riise: - Trodde ikke savnet skulle bli så stort

John Arne Riise skulle gjerne hatt kona ved sin side under innspillingen av «71 grader nord».

REISTE VEKK: For å være med på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», reiste John Arne Riise fra kone og hus i Ålesund. Nå forteller han at savnet var til å ta og føle på under reisen gjennom det ganske land. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
REISTE VEKK: For å være med på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», reiste John Arne Riise fra kone og hus i Ålesund. Nå forteller han at savnet var til å ta og føle på under reisen gjennom det ganske land. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg er ingen Nansen eller Heyerdahl, men er veldig glad i turer.

Tidligere fotballstjerne John Arne Riise (37) har de siste ukene vært å se i ukjent terreng. Gressbanene han gjennom 110 landslagskamper har erobret, er byttet ut med Norges vakre og langstrakte natur - og fotballskoene har måttet vike til fordel for smarte og praktiske tursko.

Han har sovet i hengekøyer, svømt, klatret og alt annet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har kastet mot ham. På grunn av sin atletiske bakgrunn var han en av deltakerne som var best fysisk forberedt, men det ble likevel en krevende reise for sunnmøringen.

- Jeg har jo fortsatt muskler i beina, men merket at det var andre muskelgrupper som følte seg neglisjert. Jeg var støl i muskler jeg ikke visste jeg hadde, flirer han overfor Dagbladet.

Stort savn

For å være med i serien måtte toppscoreren forlate kone i Ålesund til fordel for naturen. Det skal nevnes at årets deltakere fikk benytte seg av sosiale medier og telefon under innspillingen, men avstanden til hans utkårede var likevel stor og krevende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer