John Arne Riise har solgt bryllupet sitt til spillselskap

- Vi gleder oss veldig til å bli et ektepar.

FORLOVET: John Arne Riise påvei gifter seg med Louise Angelica Markussen neste år. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
FORLOVET: John Arne Riise påvei gifter seg med Louise Angelica Markussen neste år. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.Vis mer

(Dagbladet): Neste sommer gifter John Arne Riise seg med kjæresten Louise Angelica Markussen.

Ble sammen i fjor Da forholdet ble kjent i fjor sa John Arne Riise til Dagbladet at han hadde det veldig bra med sin nye kjæreste.

- Det går bra med familien, jeg er skadefri, jeg har fått ei ny dame som jeg har det veldig bra med - det gir selvtillit og prestasjoner, sa han da.

De to forlovet seg på julaften i fjor, og er samboere i London.

Detaljene rundt bryllupet er foreløpig hemmelig, men paret avslørte tidligere denne sommeren at de har satt datoen.

I dag kom det fram at Riise og forloveden har solgt medierettighetene til spillselskapet Betsson, som John Arne Riise er ambassadør for.

Fikk kritikk for samarbeidet Riise fikk mye kritikk da han valgte å signere med selskapet.

- Dette er veldig trist, og vi er skuffet, sa fotballpresident Yngve Hallén til Dagbladet da saken ble kjent tidligere i år.

Betsson skriver i en pressemelding at de er glad for å ta del i bryllupet til den norske fotballproffen.

- John Arne Riise har vært en fantastisk ambassadør for Betsson, så da han spurte oss om vi ville være en del av hans bryllup, var vi aldri i tvil. Vi ønsker at nyhetssaker med våre atleter og ambassadører presenteres på våre kanaler først, så vi ser med glede fram til bryllupet og alle forberedelser underveis, sier PR-manager Mikael Mellquist til Betsson.com.

- Vi ser fram til et nytt stort event med John Arne Riise. 2014 blir et fantastisk år med både bryllup, fotball-VM og poker-VM.

Gifter seg for tredje gang Riise og Markussen er også fornøyd med avtalen de har inngått med spillselskapet.

- Vi gleder oss veldig til å bli ektepar, og ser fram til et flott bryllup. Det er hyggelig at Betsson vil være med på vår spesielle dag, sier de.

John Arne Riise har vært gift to ganger tidligere, med Maria Elvegård og Guri Havnevik. Han har en datter med Havnevik, Ariana, og to barn med Elvegård, Emma og Patrick.