Johnny Depp:

Johnny Depp raser etter søksmålet: - Det er mine penger

Filmstjerna snakker ut om millionskandalen for første gang. 

I SAKSA: Johnny Depp og hans tidligere forretningsapparat, TMG, er i en bitter strid over penger. Nå svarer skuespilleren på anklagene. Foto: NTB Scanpix  
I SAKSA: Johnny Depp og hans tidligere forretningsapparat, TMG, er i en bitter strid over penger. Nå svarer skuespilleren på anklagene. Foto: NTB Scanpix   Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I starten av februar gikk Johnny Depps (53) tidligere forretningsapparat, The Management Group (TMG), til sak mot filmstjerna. De hevder i rettspapirer at Depp har levd et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmest har flydd ut av lommeboka.

Det hele bunner i at «Pirates of the Caribbean»-stjerna først gikk til sak mot dem, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

Søksmålene har blitt slått opp i flere store amerikanske medier, og det er ventet at saken ender i retten. Nå, for første gang siden skandalen ble et faktum, snakker stjerna om hva han selv mener er fakta i saken.

- Mine penger

Det er i et intervju med The Wall Street Journal at Depp åpner opp. Skuespilleren spør retorisk om hvorfor ikke TMG hadde droppet ham som klient om forbruket var så vilt som de hevdet.

- Jeg har jobbet veldig, veldig hardt i mange år og har stolt på mange mennesker. Noen av dem har åpenbart skuffet meg, sier han til finansavisa.

I sitt søksmål er «Edward Saksehånd»-stjerna på jakt etter nærmere 215 millioner norske kroner i erstatning for skadene han mener TMG har påført ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer