Johnny Depp:

Johnny Depp slår tilbake mot luksusanklagene

Depp, med advokaten sin i spissen, mener TMG prøver å svartmale ham. 

SAKSØKT: Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretingsapparat, som seinere gikk til motsøksmål mot skuespilleren. Nå forsvarer han seg mot uttalelsene. Foto: NTB scanpix
SAKSØKT: Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretingsapparat, som seinere gikk til motsøksmål mot skuespilleren. Nå forsvarer han seg mot uttalelsene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Onsdag ble det kjent at Johnny Depps (53) tidligere forretningsapparat The Management Group (TMG) har gått til sak mot sin tidligere klient.

Det hele bunnet i at stjerna først saksøkte TMG, fordi han mente de ikke hadde gjort jobben sin skikkelig og underslått penger fra ham.

Han mener også at gruppen har betalt seg selv millioner av dollar uten hans godkjennelse, og at de for eksempel glemte å levere selvangivelsens hans i tide.

Depp ønsker nærmere 200 millioner kroner i erstatning, men det sier ikke TMG seg enig i.

Slår tilbake

De hevder i sitt motsøksmål at Depp har brukt millioner av dollar i måneden på dyre viner, kunst og instrumenter, og at det er derfor han nå sitter i den økonomiske saksa.

Nå tar skuespilleren blad fra munnen om påstandene TMG har kommet med. I en ny uttalelse forklarer han, via advokat Adam Waldman, at dette bare er en strategi for å sverte skuespilleren.

- De har valgt en forkastelig «skyld på offeret»-strategi i et åpenbart forsøk på å redde sitt eget skinn og å lede oppmerksomheten bort fra deres egne feil. Disse er nedfelt i Mr. Depps 48 sider lange klage, skriver advokaten i en uttalelse til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer