Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jomfru (48) sjokkerte britene

Er Susan den nye Paul Potts?

||| (Dagbladet.no): Husker du Paul Potts? Den 38 år gamle mobilselgeren som ble verdensberømt operasanger etter å ha vært med i britenes versjon av Norske Talenter - «Britain's Got Talent» - i 2007?

Potts ble en aldri så liten sensasjon i Storbritannia. Her kan du se klippet der han sjarmerer dommer Simon Cowell i senk for første gang.

Men nå kan britene ha funnet Paul Potts arvtaker - eller «Paula Potts», som avisa The Sun har døpt henne.

48 år og ukysset
Susan Boyle er 48 år, arbeidsledig og - ifølge henne selv - ukysset. I går kveld var hun blant deltakerne da «Britain's Got Talent» ble sparket igang igjen. TV-seerne fikk se et skeptisk dommerpanel himle med øynene da hun kom på scenen og fortalte at hun ville bli «en profesjonell sanger som Elaine Paige».

De så ikke videre overbeviste ut da hun oppga alderen sin. Men Boyle lot seg ikke merke med det.

- Det er bare én side ved meg, slo hun fast, og gjorde en aldri så liten magedans før hun satte i gang og synge.

Da fikk både dommere og publikum hakeslepp.

Etter bare noen sekunder ut i sangen «I dreamed a dream» fra Les Miserables begynner publikum å reise seg, og dommerne å klappe.

- Det var uten tvil den største overraskelsen jeg har fått i løpet av tre år med dette showet! Du får det største «ja» jeg noengang har gitt noen, sa dommer Piers Morgan etterpå.

Amanda Holden og Simon Cowell fulgte opp og sendte henne enstemmig videre.

Mobbet som liten
Susan Boyle forteller i et intervju med avisa The Mirror at hun meldte seg på showet for å gjøre sin avdøde mor stolt.

- Hun var en stor fan av showet, og pleide å si at jeg ville vinne dersom jeg ble med, forteller hun.

Men Boyle fant ikke mot til å melde seg på før etter at moren var død. Hun forteller videre at hun hadde en turbulent barndom, og ble mobbet mye på skolen på grunn av sitt krøllete hår og lærevansker.

- Men se på meg nå. Jeg ler sist, sier hun.

Ifølge avisa har Simon Cowell allerede tatt kontakt med henne for å diskutere et mulig samarbeid med plateselskapet Sony BMG.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media