Jonah Hill tar oppgjør med kroppspresset

Skuespiller Jonah Hill (37) går hardt ut mot medier som «fatshamer» ham, og tar et oppgjør med kroppspresset.

LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Skuespiller Jonah Hill (37) lar seg ikke påvirke av lite flatterende bilder av seg selv lenger. Foto: Matt Baron / REX / NTB
LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Skuespiller Jonah Hill (37) lar seg ikke påvirke av lite flatterende bilder av seg selv lenger. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

- Jeg tror ikke jeg tok av med skjorta ved bassenget før jeg var i midten av 30-åra, selv da bare familie og venner var til stede. Sannsynligvis ville jeg gjort det tidligere hvis det ikke var for usikkerheten min i barndommen, som ble forverret etter flere år med hån mot kroppen min av presse og intervjuere, skriver Hill i et åpenhjertelig Instagram-innlegg.

Han legger ved en skjermdump av en Daily Mail-artikkel, der paparazzier har tatt bilder av ham mens han surfer.

- Så at medier som prøver å spille meg dårlig ved å forfølge meg og ta slike bilder ikke lenger påvirker meg, er «dope», skriver han.

Skuespilleren ble for alvor kjent på midten av 00-tallet med roller i filmer som «Knocked up» og «Superbad». De siste åra har han figurert i kassasuksesser som «The Wolf of Wall Street» og «War Dogs». I sistnevnte film påpekte flere at han la på seg 18 kilo, som han seinere trente av seg igjen.

- Jeg er 37 år og endelig elsker og godtar jeg meg selv, skriver Hill i innlegget.

SUKSESSFULL KARRIERE: Hill har hatt en suksessfull karriere som skuespiller. Her sammen med Leonardo DiCaprio i «The Wolf of Wall Street». Foto: Appian Way / Paramount / Kobal / REX / NTB
SUKSESSFULL KARRIERE: Hill har hatt en suksessfull karriere som skuespiller. Her sammen med Leonardo DiCaprio i «The Wolf of Wall Street». Foto: Appian Way / Paramount / Kobal / REX / NTB Vis mer

Han påpeker at han ikke legger ut innlegget for å skryte eller få andre til å synes synd på ham, men at det er for «barna som ikke tar av seg skjorta ved bassenget».

- Ha det gøy. Du er fantastisk og perfekt slik du er. Og til Daily Mail: Ikke engang dere kan fjerne smilet fra ansiktet mitt lenger.

Innlegget har i skrivende stund blitt likt av over 1,7 millioner personer, og skuespilleren har fått støtte fra kjente fjes som Justin Timberlake, FKA Twigs og Sam Smith.

- Du er mitt forbilde! Elsker deg, kompis! skriver Timberlake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer