Jonah Hill tar oppgjør med kroppspresset

Skuespiller Jonah Hill (37) går hardt ut mot medier som «fatshamer» ham, og tar et oppgjør med kroppspresset.

LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Skuespiller Jonah Hill (37) lar seg ikke påvirke av lite flatterende bilder av seg selv lenger. Foto: Matt Baron / REX / NTB
LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Skuespiller Jonah Hill (37) lar seg ikke påvirke av lite flatterende bilder av seg selv lenger. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

- Jeg tror ikke jeg tok av med skjorta ved bassenget før jeg var i midten av 30-åra, selv da bare familie og venner var til stede. Sannsynligvis ville jeg gjort det tidligere hvis det ikke var for usikkerheten min i barndommen, som ble forverret etter flere år med hån mot kroppen min av presse og intervjuere, skriver Hill i et åpenhjertelig Instagram-innlegg.

Han legger ved en skjermdump av en Daily Mail-artikkel, der paparazzier har tatt bilder av ham mens han surfer.

- Så at medier som prøver å spille meg dårlig ved å forfølge meg og ta slike bilder ikke lenger påvirker meg, er «dope», skriver han.

Skuespilleren ble for alvor kjent på midten av 00-tallet med roller i filmer som «Knocked up» og «Superbad». De siste åra har han figurert i kassasuksesser som «The Wolf of Wall Street» og «War Dogs». I sistnevnte film påpekte flere at han la på seg 18 kilo, som han seinere trente av seg igjen.

- Jeg er 37 år og endelig elsker og godtar jeg meg selv, skriver Hill i innlegget.

Han påpeker at han ikke legger ut innlegget for å skryte eller få andre til å synes synd på ham, men at det er for «barna som ikke tar av seg skjorta ved bassenget».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer