Jon Andreas Håtun:

Jono El Grande giftet seg

- Jeg er lykkelig!

NYGIFT: Jon Andreas Håtun og designer Ingrunn Birkeland giftet seg denne helgen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
NYGIFT: Jon Andreas Håtun og designer Ingrunn Birkeland giftet seg denne helgen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For litt over et år siden avslørte artist Jon Andreas Håtun (43), bedre kjent som Jono El Grande, at han hadde fridd til kjæresten, designer Ingunn Birkeland (37).

I helgen giftet paret seg, avslører artisten selv via Instagram.

«Da var vi gift. Ingunn er lykkelig! Jeg er lykkelig (som bildet viser, kastet jeg hatten i ren ekstase)! Og for et utsøkt knippe deilige folk som var med oss på Kunstnernes Hus i går. Dere gjorde kvelden fantastisk, hver og en, for alle. Takk, vi elsker dere!», skriver han til et bilde av det nygifte paret.

Bryllupsfesten ble holdt ved Kunstnernes Hus i Oslo.

Flere av gjestene har også delt bilder fra bryllupet i sosiale medier, blant andre prinsesse Märtha Louise (45). Håtun er fadder til Märthas datter, Leah Isadora.

I tillegg er også skuespiller Ulrikke Døvigen, snowboard-stjerna Daniel Franck og partyfikser Ronnie Ottem Fjære noen av gjestene som har delt bilder fra bryllupet.

Best wedding ever! Honoring love! #wedding #love #loveyouguys

A post shared by Märtha Louise (@martha_louise123) on

#feelfantastic #saturdayswedding #jono&ingunn #readyforweddingparty

A post shared by R O N N I E O T T E M (@ronnieottem) on

Bekreftet forholdet

Det var i midten av 2015 at det begynte å svirre rykter om at Håtun og Birkeland hadde blitt et par.

Det tok imidlertid flere måneder for artisten valgte å bekrefte forholdet under et intervju med Dagbladet Magasinet.

- Jeg kan bekrefte at Ingunn og jeg er sammen, og at jeg er veldig forelska. Det er digg. Vi fant hverandre gjennom lange samtaler. Samtaler er for meg essensen, selve nøkkelen til å ha det godt, sa han.

- En vanvittig påkjenning

Musikeren var tidligere gift med journalist og tv-profil Anbjørg Sætre Håtun, som i 2014 døde som følge av brystkreft. Hun ble 41 år gammel.

- Når man mister en person på den måten jeg mistet Anbjørg, så får man en ekstrem følelse av å miste kontrollen. Å se de kreftene som sakte fjerner en person fra livet ditt…det er en vanvittig påkjenning, sa han til Dagbladet Magasinet for halvannet år siden.

Håtun har også vært åpen om tiden etter Anjørgs død i boken «Enkemannsstøt», som ble utgitt i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer