Jørgen Foss:

Jørgen Foss overfalt og ranet: - Tenna lå strødd

Befinner seg i Los Angeles.

PÅ SYKEHUS: Jørgen Foss forteller at han ble brutalt overfalt og ranet i USA. Han ble fraktet til sykehus etter hendelsen. Foto: Endre Vellene
PÅ SYKEHUS: Jørgen Foss forteller at han ble brutalt overfalt og ranet i USA. Han ble fraktet til sykehus etter hendelsen. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i et Facebook-innlegg at samfunnsdebattant og politiker Jørgen Foss (28) skriver at han er blitt overfalt og ranet i Los Angeles:

«Dagen er tilbrakt på sykehus og tannlege etter at jeg ble ranet og overfalt av en falsk übersjafør her i USA. Var som en amerikansk actionfilm der jeg lå med tenna strødd utover gata og det kommer 4 politibiler, brannvesen og et helikopter i jakten på gjerningsmannen».

Videre i innlegget opplyser Foss, som har lagt ved et selfie fra sykesenga, at han har smerter i kjeve, nese og skulder etter overfallet.

Fratatt telefonen

«Blir en del smertestillende og suppe før det blir storbesøk hos tannlegen hjemme. Mobilen ble stjålet så har kun Facebook og et amerikansk nummer til jeg er hjemme igjen», skriver han videre.

Overfor TV 2 forklarer Foss at gjerningsmannen, som 28-åringen trodde var en vanlig Uber-sjåfør, slo til like før han skulle sette seg i bilen.

- Hodet mitt var jo på en måte inni bilen, så jeg ble dratt av gårde mens tennene mine lå strødd på bakken. Jeg hylte noe helt vanvittig, og mannen kom seg unna mens jeg falt bakover. Bare to minutter var politiet der. Naboer må ha hørt hylene mine og tilkalt dem, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer