<strong>PÅ SYKEHUS:</strong> Jørgen Foss forteller at han ble brutalt overfalt og ranet i USA. Han ble fraktet til sykehus etter hendelsen. Foto: Endre Vellene
PÅ SYKEHUS: Jørgen Foss forteller at han ble brutalt overfalt og ranet i USA. Han ble fraktet til sykehus etter hendelsen. Foto: Endre Vellene Vis mer

Jørgen Foss:

Jørgen Foss overfalt og ranet: - Tenna lå strødd

Befinner seg i Los Angeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i et Facebook-innlegg at samfunnsdebattant og politiker Jørgen Foss (28) skriver at han er blitt overfalt og ranet i Los Angeles:

«Dagen er tilbrakt på sykehus og tannlege etter at jeg ble ranet og overfalt av en falsk übersjafør her i USA. Var som en amerikansk actionfilm der jeg lå med tenna strødd utover gata og det kommer 4 politibiler, brannvesen og et helikopter i jakten på gjerningsmannen».

Videre i innlegget opplyser Foss, som har lagt ved et selfie fra sykesenga, at han har smerter i kjeve, nese og skulder etter overfallet.

Fratatt telefonen

«Blir en del smertestillende og suppe før det blir storbesøk hos tannlegen hjemme. Mobilen ble stjålet så har kun Facebook og et amerikansk nummer til jeg er hjemme igjen», skriver han videre.

Overfor TV 2 forklarer Foss at gjerningsmannen, som 28-åringen trodde var en vanlig Uber-sjåfør, slo til like før han skulle sette seg i bilen.

- Hodet mitt var jo på en måte inni bilen, så jeg ble dratt av gårde mens tennene mine lå strødd på bakken. Jeg hylte noe helt vanvittig, og mannen kom seg unna mens jeg falt bakover. Bare to minutter var politiet der. Naboer må ha hørt hylene mine og tilkalt dem, sier han.

Foss, som returnerer til Norge som planlagt om et par dager, prøver å ta det hele med godt humør.

- Nå er jeg uten mobil og uten tenner, men vi skal prøve å kose oss her i Los Angeles de siste dagene, sier han til TV 2.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Jørgen Foss, foreløpig uten hell.

Aktiv samfunnsdebattant

Jørgen Foss gjorde seg først bemerket som skuespiller i spillefilmen «Pitbullterje» fra 2005. Han ledet Landsforeningen for overvektige mellom 2010 og 2015 - og har bidratt i en rekke dokumentarer og debatter om fedme og overvekt.

FEDMEOPERASJON: Jørgen Foss har vært overvektig hele livet. Nå har han gjennomgått en fedmeoperasjon. Vis mer Vis mer

Blant annet har han gått hardt ut mot dagligvarekjedenes priskrig på smågodt, og havnet i munnhoggeri med trimdronning Kari Jaquesson.

I dag er Foss lokalpolitiker for Arbeiderpartiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer