Jorun Stiansen:

Jorun Stiansen er ikke redd for å gå på samme smellen igjen: - Nå har jeg ladet i ni år

Etter at Jorun Stiansen stakk av med seieren i Idol i 2005 ble det stille fra sangstjerna. Nå er hun tilbake som deltaker i «Skal vi danse».

«SKAL VI DANSE»-AKTUELL: Jorun Stiansen er tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Nå skal hun delta i årets «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
«SKAL VI DANSE»-AKTUELL: Jorun Stiansen er tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Nå skal hun delta i årets «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag denne uka avslørte TV 2 årets deltakere av kanalens populære dansekonkurranse «Skal vi danse», hvor landets kjendiser har konkurrert i selskapsdans gjennom flere sesonger.

Sammen med blant andre Anna Rasmussen, Trude Drevland og «Skam»-Yousef, er Jorun Stiansen (33) en av flere som skal konkurrere om å bli Norges flinkeste kjendis i selskapsdans.

2. september smeller startskuddet, og deltakerne er allerede i gang med treningen.

- Det er dritgøy! Jeg storkoser meg og lærer noe nytt hele tiden, sier den sprudlende Jorun Stiansen over telefonen til Dagbladet.

Forsvant

Kort tid etter at Stiansen stakk av med «Idol»-seieren i 2005, som ble sett av 1 475 000 seere og gikk inn i historien som det mest sette underholdningsprogrammet i TV 2s historie, ble det brått stille fra den populære sangstjerna.

- Jeg var 21 år da jeg var med i «Idol», og det har aldri vært større trøkk noen gang fra media sin side på et underholdningsprogram, det var nytt for alle. Så da jeg vant «Idol», og fram til 2009, prøvde jeg meg litt, men så kjente jeg at jeg måtte finne tilbake til Jorun, fortalte Stiansen da Dagbladet møtte henne på lanseringa tidligere denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer