<strong>GIKK VIDERE:</strong> Jorun Stiansen ble dårlig under sending, men skjulte det godt under dansen. Foto: Thomas Reisæter/TV2
GIKK VIDERE: Jorun Stiansen ble dårlig under sending, men skjulte det godt under dansen. Foto: Thomas Reisæter/TV2 Vis mer

Jorun Stiansen kastet opp under sending, men gikk videre i «Skal vi danse»

Det var ingenting å si på innsatsen under kveldens sending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld var det duket for en annerledes kveld i «Skal vi danse»-landskapet. De resterende parene skulle vise fram sine beste evner innenfor showdans, en sjanger uten tradisjonelle ballroom-regler.

Flere hadde valgt ut låter som betyr noe for dem. Grunde Myhrer (21) skulle danse til låta «Starboy», som han ble kjent for inne på «Paradise Hotel», mens Jorun Stiansen (33) danset en colombiansk-inspirert dans fra opprinnelseslandet sitt.

<strong>IMPONERTE DOMMERNE:</strong> Jorun Stiansen ga et forrykende dansenummer tross formen. Foto: Thomas Reisæter/TV2
IMPONERTE DOMMERNE: Jorun Stiansen ga et forrykende dansenummer tross formen. Foto: Thomas Reisæter/TV2 Vis mer

Sistnevnte ble imidlertid dårlig i starten av sendingen, men gjennomførte likevel dansenummeret med glans.

- Alt er spydd opp, så det er null problem, sa Stiansen etter at dansen var overstått.

- Det var en viltkake jeg ikke tålte. Fire minutter før jeg skulle på, sto jeg og spydde i en blå bøtte bak scenen her, forklarte Stiansen til «God kveld Norge» etter sendingen.

- Kom deg opp og gjør det du skal, tenkte jeg. Om jeg spyr på dansegulvet her, driter jeg i, så lenge jeg bare får danset, sa Stiansen.

Og hun klarte også å imponere dommerne med dansen, som sammenlagt ga Jorun Stiansen 35 poeng.

Måtte forlate konkurransen

Erik Follestad (28) og Ida Gran Jansen (29) måtte møte hverandre i duell, og det var til slutt Follestad som måtte takke for seg i kveldens «Skal vi danse».

- Det er veldig kjipt. Jeg har hatt det utrolig morsomt og lærerikt, sa han etter exiten.

Han takket videre sin dansepartner som han beskrev som utrolig tålmodig.

- Jeg har vært en drittunge og jeg har vært utrolig vanskelig å ha med å gjøre, men hun har taklet det meget, meget bra, sa Follestad.

Dommerpanelet besto i kjent stil av Trine Dehli Cleve, Tore Petterson, Egor Filipenko og Merete Lingjærde. Programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff var også til stede under innspillingen i Nydalen.

<strong>RØK UT:</strong> Det var Erik Follestad som måtte forlate parketten i kveldens «Skal vi Danse». Foto: Thomas Reisæter/TV2
RØK UT: Det var Erik Follestad som måtte forlate parketten i kveldens «Skal vi Danse». Foto: Thomas Reisæter/TV2 Vis mer

Dette danset de til:

Grunde Myhrer og Ewa: «Starboy» av The Weeknd

Helene Olafsen og Jørgen: «Tutti Frutti» av Little Richard

Jorun Stiansen og Fredric: «La Tortura» av Shakira

Marna Haugen og Glenn Jørgen: «Spanish Flea» av Herb Alpert

Erik Follestad og Lillian: «Boogie Wonderland» av Earth, Wind & Fire

Ida Gran Jansen og Benjamin: «El Tango De Roxanne» av Jose Feliciano

Cengiz Al og Mai: «Youth» av Daughter

Eldstemann hjem

Forrige uke var det tidligere ordfører Trude Drevland (70) som måtte ut av dansen. Hun trakk det korteste strået i danseduell mot Erik Follestad.

- Det har vært et eventyr. Dette er det vakreste eventyret jeg kan fortelle noen om ever, sa Drevland etter exiten.

Selv om danseeventyret nå er over for Drevlands del, forklarer 70-åringen at dette neppe blir siste gang hun og partner Bjørn Wettre Holthe skal møtes.

- Vi skal ha det mye gøy sammen og ha masse kontakt. Jeg er dypt takknmelig for at Bjørn har vært med å hjulpet meg gjennom dette. Det er det bare han som hadde klart, sa Drevland til Dagbladet, før Holthe skjøt inn:

- Det går to veier dette vennskapet. Vi har lært hverandre å kjenne og det er egentlig fantastisk å få bli kjent med en slik person.

Sammen trekker duoen fram selve opplevelsen og vennskapet som det beste med deltakelsen.

- Jeg tror ikke vi kommer til å danse mer sammen, men vi kommer til å danse i livet sammen. Vi har blitt venner for livet.

UTE MED BOK: Trude Drevland, tidligere ordfører i Bergen som er siktet for grov korrupsjon, møtte pressen torsdag i forbindelse med at hun slipper boken «Litt privat». Video: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer