Tilly Ramsay:

Journalist beklager til kjendisdatter

Journalisten som kalte kjendisdatter «lubben» har nå lagt seg flat, skriver en rekke medier.

FIKK BEKLAGELSE: Tilly Ramsay, datter av kjendiskokk Gordon Ramsay, fortalte fansen om en uhyggelig kommentar for bare noen dager siden. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/ NTB
FIKK BEKLAGELSE: Tilly Ramsay, datter av kjendiskokk Gordon Ramsay, fortalte fansen om en uhyggelig kommentar for bare noen dager siden. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke raste kjendisdatter Elizabeth Matilda Ramsay (19), eller Tilly Ramsay som hun vanligvis kalles, i sosiale medier etter at journalist Steve Allen kalte henne «lubben».

Den 19 år gamle TV-stjerna, som for tida er deltaker i den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Strictly Come Dancing», fant seg overhodet ikke i det som ble sagt om seg, og tok illsint til Instagram.

Privat beklagelse

Allen skal i ettertid ha mottatt enorm kritikk fra flere hold, og søndag skriver en rekke britiske medier, deriblant Independent Ireland, Evening Standard og Sky News, at han skal ha lagt seg flat.

LBC radio-journalisten skal ifølge mediene ha sendt en privat beklagelse til Ramsay. Det er imidlertid ikke kjent hva han har sagt til 19-åringen.

«Lubben liten greie»

Det hele startet etter at Allen kom med følgende kommentar om Ramsay:

- Vel, hun kan ikke danse så godt, jeg kjeder meg allerede. Hun er en lubben liten greie, ikke sant? Har du lagt merke til det? Jeg kan se for meg at det sannsynligvis er farens matlaging.

Slo tilbake

I ettertid tok Ramsay som nevnt til Instagram hvor hun gjorde det tydelig at hun ikke tolerer slike kommentarer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.