Jowst - Norges håp i ESC 2017:

JOWST-gutta har fått «turboinnføring i vennskapsinngåelse»: - Delte seng mot vår vilje

Joakim With Steen og Aleksander Walmann har bare kjent hverandre i fire måneder, men det skulle man ikke ha trodd.

MGP-VINNERE: Aleksander Walmann og Joakim With Steen blir grillet i kunnskapsquiz om hverandre. Video: Bjørn Langsem / Ingrid Cogorno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AKER BRYGGE/OSLO (Dagbladet): Etter at Joakim With Steen (27) og Aleksander Walmann (31) ble utropt til årets vinnere av Melodi Grand Prix med «Grab The Moment», har de reist rundt i Europa for å promotere låta for Eurovision Song Contest-fansen.

Duoen, som går under With Steens artistnavn Jowst, ble først kjent i januar i år. Da fant With Steen ut at det var Walmann som var rett vokalist til å framføre låta i MGP-finalen.

Nå, drøye fire måneder senere, er de to på plass i Kiev for å kjempe for en plass i årets ESC-finale. Og i ukene før avreise til Kiev, har de altså blitt godt kjent som både makkere på scenen og reisekamerater.

  • Hvor godt kjenner Jowst-gutta hverandre? Se Dagbladets uhøytidelige quiz med duoen øverst i saken!

- Delte seng mot vår vilje

Da Dagbladet møtte Jowst to uker før avreise til den ukrainske hovedstaden, kunne de fortelle om hvordan de utfyller hverandre - på både godt og vondt.

With Steen og Walmann har en veldig avslappet og naturlig tone mens de spiser hver sin sandwich på Aker Brygge i Oslo, og rett som det er fortsetter de på - eller avslutter - hverandres setninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer