Melodi Grand Prix 2017:

JOWST vant årets MGP

Trakk det lengste strået i gullfinalen.

JOWST VANT: Joakim With Steen og Aleksander Walmann ble favoritt i Europa med låta «Grab The Moment». Nå er de klare for gullfesten og gir oss et realt seiersrop. Video: John T. Pedersen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM: (Dagbladet): I kveld var det duket for den norske finalen av årets Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

I likhet med tidligere år, ble fire av årets artister stemt videre til en gullfinale hvor de opptrådte på nytt, og det ble ikke mindre show på scenen under denne runden.

I dommen fra Europa var Ulrikke Brandstorp og Jowst, bestående av Joakim With Steen og Aleksander Walmann, soleklare favoritter.

Rett til topps

Det var imidlertid JOWST med låta «Grab The Moment», som trakk det lengste strået og stakk av med seieren i årets finale av Melodi Grand Prix.

- Jeg må bare si tusen hjertelig takk. Takk til hele Norge som har stemt på oss, jubler vokalist Aleksander Walmann fra scenen.

JOWST er egentlig en forkortelse for Joakim With Steen, produsenten som står bak låta, og som er på scenen sammen med Walmann.

Ifølge NRK ble vinnerlåta født etter at førstnevnte, i en lukket Facebookgruppe, lot venner følge og gi tilbakemeldinger på hele prosessen med å skrive og produsere «Grab The Moment».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer