<strong>ANGRER:</strong> Skuespiller Jude Law sier i et intervju at han angrer på at han har såret mennesker, men at man også lærer noe av det man har gjort. Foto: NTB/Scanpix.&nbsp;
ANGRER: Skuespiller Jude Law sier i et intervju at han angrer på at han har såret mennesker, men at man også lærer noe av det man har gjort. Foto: NTB/Scanpix.  Vis mer

Jude Law har forlatt gravide kjærester og vært utro. Sier unnskyld til alle

Angrer nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Jude Law er kjent for sine kvinnebedårende roller hvor han tar for seg av de kvinnene han kommer over. Men det er ikke bare på film at Law bedårer damer. Opp igjennom årene har han hatt en rekke forhold med kjente og ukjente kvinner, og superstjerna har også fem barn fordelt på tre kvinner.

Lært en lekse

Nå har den Oscar-nominerte skuespilleren sagt at han angrer på mye av det han har gjort og de han har såret tidligere, skriver Daily Mail.

Laws kanskje mest kjente forhold var med skuespillerinna Sienna Miller, et forhold som tok slutt da Jude Law var utro med barnepiken.

- Jeg angrer på det at jeg har såret mennesker. Det er en forferdelig ting. Og prøve å få tilgivelse eller forståelse fra noen du har såret, eller hjelpe på smerten, det er der hvor angeren slår hardest inn, sier han i intervjuet.

Ifølge Daily Mail er den angrende Jude Law inspirert av den nye rollen skuespilleren har i seren «The Young Pope» hvor han spiller nettopp paven.

- Anger er veldig interessant, sier Law og fortsetter:

- Det er noe jeg tenker på som å lære en lekse. Så det å angre på noe, er nesten som å angre på det du faktisk lærte av det.

- Hvis du har lært en lekse, så var vel det bra, på en måte. Å rote det til eller være en idiot og så måtte betale prisen for det? Det er sånn man lærer, sier skuespilleren.

Kvinnebedårer

Law har tre barn fra sitt første ekteskap med Sadie Frost, sønnene Rafferty og Rudy, og datteren Iris.

I september 2009 fikk han datteren Sophia med modellen Samantha Burke. Paret var imidlertid ikke sammen lenge, og da barnet ble født var forholdet mellom Jude Law og barnemora allerede over.

I 2015 fødte skuespillerens ekskjæreste, Catherine Harding, en jente. Heller ikke da var paret lenger sammen, men de var begge enige om at de skulle oppdra barnet sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer