Frank Løke

Julebilde overrasker

- Man skal kose seg i jula.

OVERRASKER: Frank Løke delte et litt annerledes julebilde. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVERRASKER: Frank Løke delte et litt annerledes julebilde. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sammen med 17. mai og nyttårsaften er trolig julaften en av de dagene hvor det postes flest bilder på sosiale medier - deriblant Instagram.

Barn og voksne i sitt fineste tøy, eller dyr som har fått på seg julegenseren, eller glitrende juletre med gaver under er motiv som ofte går igjen.

Julebildet fra tidligere håndballspiller Frank Løke (42) er imidlertid litt annerledes enn de fleste andre man scroller forbi.

JULEBILDE: Dette er årets julebilde fra Frank Løke. Foto: Skjermdump Instagram
JULEBILDE: Dette er årets julebilde fra Frank Løke. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

På bildet poserer Løke ved et pyntet juletre i en bredbeint stilling med en bobledress brettet ned til livet og store vintersko på beina. I hendene har han ei ishakke og et snømannhode.

42-åringen er imidlertid ikke den eneste som er avbildet.

RØPER DETALJ: Markus Neby avslørte en detalj fra «24-stjerners julekalender» da han gjestet «Kvelden før kvelden» på NRK. Video: NRK Vis mer

På golvet ved juletreet står nemlig ei jente på alle fire, med rumpa mot kamera. På hodet har hun ei nisselue og på beina store vintersko. Ellers er hun iført julerødt undertøy. Ansiktet hennes vises ikke - overfor Dagbladet kan Løke røpe nissejentas identitet. Han kan samtidig avsløre hva tanken bak det spesielle julebildet var.

- Tanken med bildet er at man skal kose seg i jula, og at 2022 var et fantastisk år, hvor jeg besteg verdens farligste fjell, K2 (8611 moh., red.anm.), og i tillegg så møtte jeg ei fantastisk jente, Helen Oterhals, som i år fikk en hard pakke til jul, skriver han fleipende i en SMS til Dagbladet.

Han legger til at han har fått mange positive tilbakemeldinger på bildet.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love Actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

Det var i midten av november at den tidligere håndballproffen kunne dele nyheten om at han ikke lenger var singel, og at hans utkårende var nettopp Helen Oterhals.

Avsløringen kom i forbindelse med Discoverys høstlansering, da Løke er aktuell som en av deltakerne i «71 grader nord - team».

Duoen har imidlertid datet en god stund, og allerede i mai kunne han fortelle overfor Dagbladet at han hadde funnet tonen med Oterhals. De to hadde møttes under en konkurranse de begge deltok på.

På tidspunktet gjorde Løke seg klar for å klatre opp til toppen av fjellet K2, og han var kryptisk rundt om duoen var mer enn bare gode venner.

KJÆRLIGHET: Helene Hima, kjent fra «Ex on the Beach», forteller at hun har møtt noen. Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Aas Vis mer

- Det er en person som jeg har hatt mye kontakt med, som har støttet meg masse under forberedelsene til K2, og vi har kjempegod kjemi, forklarte han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer