Kardashian-familien:

Julebilde vekker oppsikt

- Var de i samme rom da bildet ble tatt?

JULEBILDE: Den mektige Kardashian/Jenner-familiens nyeste julebilde vekker oppsikt i sosiale medier. Foto: Chris Ison/Nikon/Rex Features/NTB
JULEBILDE: Den mektige Kardashian/Jenner-familiens nyeste julebilde vekker oppsikt i sosiale medier. Foto: Chris Ison/Nikon/Rex Features/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Kardashian/Jenner-familien slår på stortromma hva gjelder feiring av høytider, og årets julefeiring var neppe et unntak.

I tradisjonens tro avholdt nemlig «momager» Kris Jenner (67) sin årlige juleaftenfeiring. I år fant den sted hos dattera Kourtney (43) og hennes ektemann Travis Barker (47).

Den storslagne feiringa måtte selvsagt deles i sosiale medier, og her er det spesielt ett bilde som vekker oppsikt hos fansen.

- Kan ikke overbevise meg

Flere av søstrene har delt en rekke bilder fra festlighetene i sine sosiale medie-kanaler, deriblant Kim Kardashian (42).

På bildet delt på Instagram har hele familien samlet seg i matchende antrekk oppstilt foran opplyste, røde juletrær.

Flere bet seg imidlertid merke i hvordan bildet ser kunstig ut, og flere spør om søstrene i det hele tatt var samlet for å fange øyeblikket. Andre sikter til at bildet har blitt manipulert i Photoshop.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Ingen kan overbevise meg om at disse kvinnene var i samme rom da dette bildet ble tatt», skriver en Twitter-konto under bildet av Kardashian/Jenner-klanen.

«Det minner om Madame Tussauds», skriver en annen, som referer til at de likner voksdukker utstilt på et museum.

Flere setter også et spørsmålstegn til hvordan flere av dem ser i ulike retninger på familiebildet.

«Hvor mange kameraer var der? De ser alle i forskjellige retninger, som en barnehage», skriver en tredje.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Viste fram sønnen

I forbindelse med den årlige julefesten var flere av den yngre Kardashian/Jenner-generasjonen tilstede. Khloé Kardashian (38) delte blant annet et bilde sammen med sine to barn, True (4) og hennes nyfødte sønn.

Bildet er første gang hun viser fram sønnen som hun har sammen med Tristan Thompson (31) - via en surrogat.

Den lille sønnen kom til verden i kjølvannet av deres mye omtalte utroskapsskandale, og i skrivende stund har ikke det nye familietilskuddets navn blitt offentliggjort.

38-åringen kunne likevel glede følgerne sine med et glimt av den nyfødte i det ferske Instagram-bildet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer